Alexia Eram a dezvăluit că merge la terapie: „Plâng aproape în fiecare zi”. De ce suferă fiica Andreei Esca

.

Alexia Eram (23 ani) a dezvăluit că merge la terapie de câțiva ani, din cauza unei probleme cu care tot mai mulți oameni se confruntă. Fiica Andreei Esca a povestit că a început să apeleze la serviciile unui psiholog în urmă cu cinci ani.

Deși este o persoană deschisă, care nu se sfiește să vorbească fără ocolișuri despre ceea ce se întâmplă în viața ei personală, nu mulți știu că Alexia Eram suferă de anxietate.

Alexia Eram se confruntă cu anxietatea

Alexia Eram a mărturisit că merge o dată pe săptămână la psiholog și spune că acest lucru o ajută foarte mult. Deși a mai făcut pauze de la terapie, influencerița recunoaște că a simțit nevoie să reia ședințele după o perioadă.

Din cauza anxietății, iubita lui Mario Fresh a dezvăluit că plânge zilnic. După ce se descarcă reușește să se ridice și să ia totul de la capăt.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc”, a declarat Alexia Eram în podcastul Laurei Giurcanu, potrivit Wowbiz.

Fiica Andreei Esca spune că deși pare o persoană pozitivă și încrezătoare, de fapt nu este așa.

Citește și: Alexia Eram, adevărul neștiut despre relația cu Mario Fresh. De ce a plecat cu fratele ei la America Express

Citește și: Andreea Bălan, în vizită la părinții lui Victor Cornea. Artista este răsfățată de „socrii” ei / Video

„Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Fiecare are probleme lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare.(…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă”, a precizat Alexia Eram.

„Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat”, a mai spus ea.

Influencerița a suferit atacuri de panică

În urmă cu doar o zi, Alexia a povestit pe InstaStory că a suferit câteva atacuri de panică în timpul unui zbor. Fiica Andreei Esca se deplasa de la București la Belgrad pentru a participa la un eveniment, însă avionul a trecut prin mai multe turbulențe puternice.

Citește și: Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Ce vârstă are, ce facultate a făcut și cum l-a cunoscut pe Mario Fresh

Citește și: Alexia Eram, un exemplu de disciplină. Cum se menține în formă. „Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă”

Aceasta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare când a urcat în avion, că este pregătită de călătorie.

După ce a aterizat, Alexia Eram a revenit în mediul online pentru a povesti experiența trăită în acel avion.

„Am ajuns. Cel mai oribil zbor din viața mea! Cred că am făcut 10 atacuri de panică… Tot zborul a fost plin de turbulențe MARI!!”, a scris influencerița pe Instagram.

Aceasta a reușit să își revină și s-a distrat de minune la evenimentul la care trebuia să ajungă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexia Eram

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton