Alexandru Papadopol revine în televiziune, după 10 ani. Unde va putea fi urmărit

.

Alexandru Papadopol revine în televiziune. Actorul este pregătit să dea viață unui nou personaj, la 10 ani de la ultimul rol pe care l-a avut într-o telenovelă românească.

Papadopol (48 ani) va putea fi urmărit în cel mai nou serial al postului de televiziune Pro TV, „Brigada Nimic”, o comedie ce are în prim plan o gașcă de polițiști neadaptați care lucrează împreună nu pentru a rezolva cazuri, ci pentru a le ține departe de ei.

Alexandru Papadopol revine pe micile ecrane

Alexandru Papadopol s-a ținut departe de micile ecrane în ultimii ani, acesta concentrându-se asupra altor proiecte. Acum, la 10 ani de când a fost urmărit ultima dată într-o telenovelă românească, actorul se întoarce într-un rol diferit de cele cu care și-a obișnuit publicul.

Papadopol a jucat în în perioada 2004-2013, în mai multe seriale cunoscute precum „Numai iubirea”, „Regina”,  „Daria, iubirea mea”, „Pariu cu viața” sau „Iubire și onoare”. Ultima telenovelă în care a fost văzut a fost „Îngeri pierduți” de la postul de televiziune Acasă TV.

Actorul a ajuns în atenția publicului după ce a jucat în pelicula „Marfa și banii” alături de Dragoș Bucur și Ioana Flora, după care a apărut în pelicula „Occident”, unde l-a interpretat pe Luci. Pentru acest rol, Alexandru Papadopol a fost recompensat cu premiul pentru „cel mai bun actor” de către Uniunea Cineaștilor din România. S-a îndreptat apoi spre o carieră în telenovele.

În „Brigada nimic”, Alexandru Papadopol va juca alături de Iulian Postelnicu, Nicu Banea, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

Citește și: Ce relație are Alexandru Papadopol cu iubitul fostei soții, Ioana Ginghină

Citește și: Ioana Ginghină, discuții cu logodnicul înainte de cununia civilă. Ce rol joacă Alexandru Papadopol în această poveste

Citește și: Antonia, prima reacție după lovitura dată de „Haita de acțiune” pe Netflix. Filmul în care joacă e pe locul 1 în top / Exclusiv

Citește și: Puiu Călinescu, o viață marcată de tragedii și lipsuri: „Nu a ţinut la bani. Voia ca toată lumea din jurul lui să fie mulţumită”

„Brigada Nimic”, cel mai nou serial de pe Pro TV

„Brigada Nimic” este un serial polițist de comedie, cu ritm alert, menit să stârnească hohote de râs, notează ProTV. Cu personaje autentice și momente hilare, serialul promite să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor cu întâlnirile amuzante dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte de înaltă clasă, investitori imobiliari și legile confuze.

Antonii Mangov, Programming Director PRO TV a vorbit despre acest nou proiect al postului de televiziune: „Suntem foarte încântați de începutul filmărilor pentru Brigada Nimic. Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câțiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi. Acesta este doar începutul”.

„În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm și să producem și mai multe proiecte de ficțiune, întrucât PRO TV este casa serialelor românești – de la comedie incitantă la dramă palpitantă”, a mai spus Mangov.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexandru Papadopol

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton