Alexandru Ciucu, dezvăluiri despre fiicele sale și viitoarea iubită. „Nu văd prea important să o cunoască”

.

Alexandru Ciucu a vorbit într-un interviu recent despre viața pesronală și planurile de vacanță cu fetele. Designerul, în vârstă de 48 de ani, a divorțat de cântăreața Alina Sorescu (37 de ani), cu care are două fetițe – Carolina (10 ani) și Raisa (6 ani).

Ce planuri de vacanță are Alexandru Ciucu cu fetele sale

Fetele fostului cuplu Ciucu – Sorescu au terminat anul școlar, iar la serbarea de final au fost prezenți ambii părinți. Desinerul și artista încă se află în plin porces de divorț, luptându-se acum pentru programul de vizită al fetelor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru vara aceasta, în perioada stabilită de judecători în care fetele vor sta cu el, Alexandru Ciucu are de gând să le ducă în vacanță în capitala Italiei, pentru că spune că acolo nu a fost niciodată cu ele.

Citeşte şi: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, vacanță cu fiicele. Artista a făcut anunțul: “Sunt fericită că sunt liberă”/ Exclusiv

Citeşte şi: Alina Sorescu spune că ar fi trebuit să divorțeze mai devreme. Ce s-a întâmplat înainte de separarea de Alexandru Ciucu

Citeşte şi: Alexandru Ciucu, despre cât de afectate sunt fetele din cauza divorțului de Alina Sorescu: „Este o situație care poate lăsa urme!”

Citeşte şi: Decizia luată de Alexandru Ciucu după ce instanța a decis în favoarea Alinei Sorescu

„Da, vreau să mergem la Roma. N-am fost niciodată cu ele la Roma. Este un oraș foarte frumos, foarte important. Are foarte multă istorie, inclusiv pe partea de religie. Vreau să vizităm Vatican, Basilica di San Pietro. Este un oraș care mi-e foarte drag mie, de când am studiat în Italia, l-am vizitat de foarte multe ori. O să fiu un fel de ghid. Și dup-aia mergem undeva la mare, tot în Italia, am găsit un hotel frumos cu o plajă pentru copii” a declarat Alexandru Ciucu pentru cancan.ro.

Alexandru Ciucu, dezvăluiri despre viata personală

Întrebat cum va introduce o nouă persoană în viața fetelor, fostul soț al Alinei Sorescu a precizat că nu simte să facă un astfel de lucru momentan. Și chiar dacă ar exista, într-un anumit punct al vieții sale, o persoană în viața lui, nu consideră că este important ca fetele să o cunoască.

„Momentan, nu văd lucrul ăsta posibil. Nu simt să fac lucrul ăsta, cred că copiii trec momentan printr-o perioadă foarte dificilă pentru ei. Nu există o astfel de persoană și dacă ar exista, la un moment dat, nu văd prea important să o cunoască neapărat copiii. Dacă lucrurile astea se vor întâmpla și în cazul meu și în cazul celălalt, cred că lucrurile trebuie să se întâmple gradual, într-un mod natural, nu trebuie forțat nimic. Dar deocamdată nu se pune problema, nu văd posibilă situația asta” – a mai spus Alexandru Ciucu, pentru aceeași publicație.

Alexandru Ciucu, surprins în compania unei vedete de televiziune în primăvară

Tot conform sursei menționate anterior, după premiera documentarului „Nasty” din aprilie, designerul ar fi fost surprins în comapnia unei brunete, e nume Oana Vlădescu, care a fost co-prezentatoare în emisinea Marinei Almășan la TVR și împreună cu care a mai fost văzut în 2013. Oana ar fi divorțată și ar avea un copil, nefiind precizat cine e tatăl acestuia.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton