Alexandru Ciucu a împlinit 48 de ani și a sărbătorit alături de fiicele sale. Mesajul transmis de designer

.

Alexandru Ciucu a împlinit 48 de ani și a sărbătorit alături de cele două fiice ale sale, dar și de prieteni. Creatorul de modă, care de obicei preferă să posteze pe rețelele de socializare doar creațiile sale, a devenit în ultima perioadă mai activ pe Instagram.

Fostul soț al artistei Alina Sorescu și-a serbat împlinirea celor 48 de ani împreună cu cei dragi, iar imaginile le-a postat apoi în mediul online. Designerul le-a avut alături pe Carolina și Raisa, care l-au și ajutat pe tatăl lor să sufle în lumânările de pe tort.

Alexandru Ciucu și-a sărbătorit ziua de naștere cu cele două fete ale sale

După divorțul de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu și artista au împărțit custodia fetelor, dar și timpul petrecut cu ele. În urmă cu câteva săptămâni, acesta a fost prezent la ziua de naștere a fiicei sale Carolina, iar acum micuțele au mers ele la petrecerea organizată în cinstea tatălui lor.

Designerul a publicat pe Instagram câteva imagini de la petrecere, în special un filmuleț realizat la momentul tortului.

„Viața este făcută doar din momente”, este mesajul care a însoțit unul dintre clipurile distribuite de acesta în mediul online.

În imagini se vede cum Carolina și Raisa suflă încântate, alături de tatăl lor, în lumânările care compuneau numărul 48.

În momentul în care i s-a cântat „la mulți ani”, Ciucu și-a îmbrățișat fetele și a cântat alături de prietenii săi.

Deși ziua de naștere a designerului a fost pe 2 februarie, se pare că acesta a ales să sărbătorească în weekend. De asemenea, el a ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune și mesajele primite.

„Prieteni dragi, vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile frumoase de ziua mea!”, a scris Alexandru Ciucu pe rețeaua de socializare.

Citește și: Alina Sorescu a dezvăluit trucurile ei pentru o siluetă de invidiat. „Cred că acesta este secretul!”

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre refacerea vieții amoroase, după divorțul de Alexandru Ciucu. „Nu ține de mine!”

Citește și: Ce ar schimba Oana Matache la iubitul ei, Radu Siffredi, și viceversa: „Eu greșesc mai mult” / Exclusiv

Citește și: Cum arată Lorenzo Lamas la 66 de ani. Actorul s-a căsătorit în 2023 cu a șasea soție, mai tânără ca el cu 27 de ani

Cum se înțeleg Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

În ziua în care a mers la ziua fiicei sale mai mari, Alexandru Ciucu le-a arătat urmăritorilor săi că i-a cumpărat și Alinei Sorescu un buchet superb de flori. Atunci, lumea a crezut că lucrurile înmcep să meargă mai bine între ei. Însă, artista a dezvăluit mai apo că, de fapt, nici măcar nu se salută atunci când se întâlnesc în privat.

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi, nu mă salută”, a dezvăluit Alina Sorescu pentru Click.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu urmează să se întâlnească din nou în fața magistraților în această primăvară. Cei doi continuă lupta pentru custodia fetelor lor, Carolina și Raisa, pe care în prezent o împart.

„Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…) Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a explicat ea în emisiunea „La Măruță”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la petrecerea aniversară a lui Alexandru Ciucu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton