Alexandra Ungureanu se mută în casă nouă. Cum și-a amenajat bucătăria: „Am utilat-o cu aparatură modernă”

.

Alexandra Ungureanu este în plin proces de amenajare a noului ei apartament. În mediul online, cântăreața a publicat mai multe fotografii din bucătăria ei minimalistă, utilată cu aparatură modernă. Solista nu se grăbește să se mute în noua casă, ci savurează fiecare etapă a amenajării ei.

Alexandra Ungureanu și-a promis că se va apuca de gătit odată ce-și va face o bucătărie „super simpatică și utilată”, plan pe care l-a dus recent la bun sfârșit. Prezentatoarea emisiunii „Duet cu Alexandra Ungureanu” a împărtășit reușita ei cu urmăritorii din mediul online.

Primele imagini din casa Alexandrei Ungureanu. „Am utilat-o cu aparatură modernă”

Bucătăria Alexandrei Ungureanu este decorată în stil minimalist. Mobilierul bej și blatul alb contrastează cu electrocasnicele negre. În imagini, pe blat se află câteva cale într-o vază, iar Alexandra poartă o rochie neagră fluidă, accesorizată cu cercei în nuanțele auriu și turcoaz.

„Eeei, iată că a venit ziua să vedeți o bucățică din apartamentul în care urmează să mă mut. Nu mai zic când, că nu ne grăbim niciunde (n.red.: râde). Mi-am promis că, dacă o să-mi fac o bucătărie super simpatică și utilată, chiar mă apuc de gătit. Deja visam la preparatele cu care o să-mi impresionez oaspeții pe care îi instalez în logie. Pentru logie mai am încă de cumpărat mobilă, dar cu bucătăria sunt aproape gata să-mi încep planul! Și asta pentru că am utilat-o cu aparatură modernă, care știe ce vrei, înainte să-i ceri!”, a scris Alexandra Ungureanu, în mediul online.

Alexandra Ungureanu ar fi trebuit să se mute în noul ei apartament la sfârșitul anului 2022. A amânat mutarea, însă, pentru a finaliza amenajarea înainte. „Nu trebuie să mă mai sperie gătitul. Abia aștept să mă laud cu reușitele mele în bucătărie!”, a încheiat Alexandra Ungureanu.

Citește și: Alexandra Ungureanu, îndrăgostită de Dan Bittman în liceu: „I-am spus, dar nu știu dacă a înțeles ce a însemnat pentru mine” / Video exclusiv

Citește și: Alexandra Ungureanu, despre lupta cu endometrioza: „Există acea mână divină care face ca lucrurile să se aranjeze” / Exclusiv

Citește și: Alexandra Ungureanu , trucuri pentru o garderobă șic, cu bani puțini. „Nu-mi vine să dau mult pe haine. Iau de la Sales!” / Exclusiv

Alexandra Ungureanu locuiește cu mama ei

În martie anul acesta, Alexandra Ungureanu declara că mai aștepta patul și montarea unui aer condiționat pentru a se muta în noua casă. Cu toate acestea, din cauza programului aglomerat, Alexandra încă locuiește alături de mama ei, Anca Ungureanu.

În 2021, Alexandra Ungureanu și mama ei au participat în reality show-ul Asia Express. „Eu pe acasă stau mai mult noaptea târziu când ajung. Când vin acasă, îmi face plăcere că mă mai așteaptă mama cu o salată, cu ceva, deci e ok, nu arde. Interesul meu e că dacă tot am stat atât, vreau ca apartamentul să arate foarte aproape de ceea ce mi-am dorit și atunci toate piesele să fie puse cap la cap la locul lor“, povestea Alexandra Ungureanu în martie 2023, pentru WOWbiz.

Tatăl Alexandrei Ungureanu a murit în urmă cu mai mulți ani, din cauza cancerului. Cântăreața și mama ei au o relație specială. „Mama mea e oricum foarte simpatică. Noi suntem atât de diferite, eu sunt fanul ei, pe bune!”, povestea solista în trecut, în podcast-ul „Aproximativ discuții”, găzduit de Gojira.

Foto: Instagram/Alexandra Ungureanu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton