Alexandra Ungureanu, dezvăluiri neștiute despre iubitul ei: “Orice relație e o luptă continuă”. Artista se mută în casă nouă / Exclusiv

.

Alexandra Ungureanu și-a fi dorit să fie de sărbători cu familia la munte, într-o cabană, unde șemineul să ardă mocnit, dar nu i-a reușit planul, așa că se va bucura de tradiții acasă.

Chiar dacă sfârșitul de an nu e tocmai cel dorit, în rest toate s-au aliniat. Alexandra Ungureanu și-a cumpărat casa mult dorită, e din ce în ce mai vizibilă ca artist și influencer, iar dragostea întâlnită de curând o împlinește, asta după furtunile trăite în plan sentimental.

Alexandra Ungureanu a făcut mai multe mărturisiri, în exclusivitate pentru UNICA.ro, și, cu o sinceritatea dezarmantă, solista ne-a vorbit despre sărbători, viața alături de noul iubit și mutarea în casă nouă.

„Mă gândesc cât de fain ar fi să fiu la nu știu ce cabană de la munte, cu șemineu, cu nebunii, cu piscină”

“Evident că îmi doresc să stau cu familia. Evident că de ani de zile îmi doresc să plec cu familia undeva drăguț, că eu călătoresc tot timpul anului în niște locului spectaculoase. Mă gândesc cât de fain ar fi să fiu la nu știu ce cabană de la munte, cu șemineu, cu nebunii, cu piscină încălzită. Și nu apuc niciodată, că trebuie stabilite toate cu un an înainte, deci voi fi acasă”, spune Alexandra Ungureanu, pentru UNICA.RO.

Alexandra Ungureanu: „Lansarea rachetei pe lună nu a fost atât de așteptată ca mutarea în casa mea”

Artista se va muta la anul, în februarie, în propria ei casă, o achiziție penru care a tras din greu. “Puteam să forțez, e aproape gata, mai am accesorizarea, dar nu am vrut să îmi stric luna decembrie. Efectiv nu mai am când. În fiecare zi am concerte, evenimente, campanii, am multă treabă, mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, pentru anul pe care l-am avut și că mi-a dat cât pot duce! La anul, în februarie, e programată mult așteptata mutare.

Lansarea rachetei pe lună nu a fost atât de așteptată ca mutarea în casa mea. Mama o să locuiască singură, mai respiră și ea, că s-a săturat pe mine. Pe mine mă acceptă, e ok, dar am adus atâtea haine în casă, că acum, ca să facem curățenie de Crăciun, nu mai ai loc să arunci un ac”, adaugă Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, despre marea provocare din acest an

Solista crede că anul acesta a fost un an al provocărilor, mai ales că a decis, considerând că e momentul oportun, să fie artist independent.

“Am vrut să fiu artist independent, după 19 ani în care am fost semnată undeva. Mi-a fost puțin teamă, dar mi-am dat seama că e fix momentul care trebuie, pentru că onlinul e foarte puternic. Piața de la noi e foarte mică, dacă nu ești Delia sau alt artist pe care îl știe toată lumea”, precizează Alexandra Ungureanu.

„A fost un an în care consider că am câștigat mai multă încredere în mine ca femeie”

Artista recunoaște că în 2023 s-a văzut cu alți ochi și a avut mult mai mult de câștigat. A existat, însă, chiar și o întâmplare care a impresionat-o și i-a dat mult de gândit.

“A fost un an în care eu consider că am câștigat mai multă încredere în mine ca femeie. Mă plac tot mai mult. Știu să mă pun în valoare tot mai bine, știu că sunt în stare de niște lucruri pe care nu credeam că le mai pot face. E o împlinire foarte mare. Îmi doresc, pe plan personal, să fiu un om de încredere pentru ai mei, pentru prietenii mei.

A fost ziua lui Paul Ananie, un cântăreț de folclor din generația tânără. El e din Maramureș, are prieteni din toată țara și și-a făcut ziua la Cluj. Cred că au venit 100 de oameni, și încă nu au venit toți cei invitați. A fost ca la nuntă. Și m-am întrebat: “Oare, la ziua mea, aș valora atât de mult în viața unor oameni?”.

Nu doar că mă respectă sau mă au în viața lor că lucrăm împreună, ci că însemn în mod real ceva. Cei prezenți au făcut un efort, eu am venit de la București pentru el. Și pe partea asta de relații personale cred că mai am de umblat”, adaugă Alexandra Ungureanu.

Citeşte și: Cum arată și ce face soția lui Gheorghe Dinică, la 14 ani de la moartea actorului. A fost singura femeie care l-a convins să se căsătorească

Citeşte și: Andreea Marin împlinește 49 de ani: “Echilibrul de azi e prețios pentru mine”/ Exclusiv

Citeşte și: Adela Mărculescu, despărțire abruptă de bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult: „Era regretul unei vieţi risipite”

Citeşte și: Jennifer Lopez, dezvăluiri dureroase despre trecutul ei cu Ben Affleck. Vorbește pentru prima oară despre ce s-a petrecut acum 20 de ani

Cum și-a cunoscut Alexandra Ungureanu iubitul și ce spune despre el

În rest, solista traversează o perioadă foarte bună pe plan sentimental. “Sunt într-o relație, sunt împlinită”, mai spune Alexandra Ungureanu. Povestea dintre ea și actualul iubit a început ca într-o producție hollywoodiană.

“Într-o zi s-a deschis o ușă de la o mașină, care trebuia să mă ducă undeva, iar acolo era el. De aici lucrurile au fost foarte simple. Avem o comunicare incredibilă. Nu credeam într-o relație în care nu trebuie să te agiți, să fii altcineva decât ești. Când ești fraier, să fii fraier. Când te simți urâtă, el să te vadă cea mai minunată persoană din lume și să ajute să evoluezi, să îți dorești să fii un om mai bun.

Orice relație e o luptă continuă, nu trebuie să crezi că e al tău și gata. În permamență facem lucruri unul pentru celălalt”, precizează Alexandra Ungureanu, pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton