Alexandra Sîrghi, concurentă Vocea României: „Piesa mea din primul live este una dintre cele mai reprezentative pentru 1 decembrie” / Exclusiv

.

Alexandra Sîrghi, concurenta Vocea României, care se numără printre cei 12 artiști care au ajuns până în prima ediție Live a emisiunii, a pregătit o piesă specială pentru 1 decembrie. De la 20.30 începe show-ul la Pro TV.

Alexandra Sîrghi, artista care face parte din echipa lui Horia Brenciu și Theo Rose, are 20 de ani și vine din Galați. De doi ani locuiește în București. Alexandra este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, unde primește chiar și bursă de merit.

Alexandra Sîrghi, concurenta Vocea României. Ce piesă a pregătit pentru live-ul din 1 decembrie?

Alexandra ascunde, în spatele zâmbetului, o durere imensă: lipsa mamei care s-a stins. „Era persoana care în momentul în care îmi spunea să nu mai fiu supărată, îmi trecea orice supărare. Mi-aș dori foarte mult să îi mai aud vocea uneori, îmi este foarte dor de ea”, a spus Alexandra înainte de a urca pe scena Vocea României.

Tânăra a reușit să întoarcă toate scaunele, însă a decis să meargă mai departe alături de Horia Brenciu și Theo Rose. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Alexandra a oferit declarații despre momentul pe care l-a pregătit pentru primul live de la Vocea României.

Citește și: Oana Radu: „Sunt supărată pe Marius Moga”. Ce spune cântăreața despre experiența de la „Vocea României”

Citește și: Surprize de proporții la “Vocea României” pe 1 decembrie. Ce vedetă se va alătura celor cinci jurați

Citește și: O concurentă eliminată se reîntoarce la „Vocea României” în etapa de LIVE-uri. „Am ieșit pe ușă și am intrat pe geam”

Citește și: Tudor Chirilă, despre parada de Ziua Națională. Antrenorul de la Vocea României și-a exprimat nemulțumirea: „E pentru hoți”

Ai emoții pentru pentru primul Live?

Am foarte mari emoții pentru primul Live. Pentru că este prima mea experiență de acest gen, în cadrul unei competiții atât de importante și atât de mari.

Este mai greu să interpretezi o piesă românească? Și din punct de vedere tehnic, și emoțional?

Nu cred că este nici mai greu, dar nici mai ușor. Depinde foarte tare de piesă. Sunt anumite piese în limba română care au o scriitură mai complexă, mai complicată. Si sunt mai greu de învățat și de interpretat. De asemenea, limba română are multe vocale închise precum u, î, i care sunt mai greu de emis, de cântat.

Iar din punct de vedere emoțional,  sunt piese în limba română care au o încărcătură emoțională atât de puternică și un mesaj atât de profund, încât sunt foarte greu de interpretat.

Ce poți să ne spui despre piesa ta din live-ul de pe 1 decembrie?

Cred că piesa mea din primul live este una dintre cele mai reprezentative piese pentru 1 decembrie. Este extrem de emoționantă și are un mesaj foarte profund pe care fiecare român cred că îl înțelege.

„Toate etapele în parte au fost dificile, iar emoțiile au fost prezente mereu, dar cred că KO-ul a fost, poate, cea mai grea etapă”

Care a fost, până acum, cel mai dificil moment din competiție, din punctul tău de vedere?

Toate etapele în parte au fost dificile, iar emoțiile au fost prezente mereu, dar cred că KO-ul a fost, poate, cea mai grea etapă. Deoarece au fost făcute cele mai multe eliminări.

Dacă ar fi să descrii experiența de la Vocea României în câteva cuvinte, care ar fi acelea?

Participarea mea la Vocea României este cea mai frumoasă experiență de până acum. Am întâlnit atât de mulți oameni minunați și extrem de dedicați muzicii, am învățat extrem de multe lucruri noi, și încă învăț. Si am avut ocazia să stau în preajma unor artiști atât de mari și atât de buni, de la care am „furat” tot ce s-a putut. Si care m-au împins spre evoluție și spre ieșirea din zona de confort.

Vocea României este pentru mine și o școală, și o muncă, dar și o petrecere. De ce? Pentru că învățăm, muncim, dar ne și distrăm.

Alexandra Sîrghi, concurenta Vocea României: „Cei de acasă ar trebui să voteze cu sufletul”

De ce ar trebui să te voteze cei de acasă?

Cred că cei de acasă ar trebui să voteze cu sufletul. Eu voi da tot ce am mai bun și voi încerca să fac tot ce-mi stă în putință pentru a ieși un moment cât mai frumos. Iar dacă telespectatorii vor vibra cu emoția pe care aș vrea s-o transmit, m-aș bucura tare mult să mă susțină printr-un vot.

Concurenții vor putea merge mai departe doar prin susținerea publicului! Cei care vor să-și susțină favoriții, îi pot vota pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Ediția „Vocea României” de vineri seara, 1 Decembrie, poate fi vizionată LIVE pe PRO TV și, în același timp, pe VOYO.

Foto: PR Pro Tv/ Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton