Alexandra Porkolab, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: „Plec de aici o mămică și o femeie hotărâtă”/ Video

.

Alexandra Porkolab a fost eliminată în ediția de luni seară a emisiunii Survivor România. Tânăra spune că se bucură că merge acasă la fetița sa, Antonia, deși până la marea finală mai sunt doar 2 zile.

Fosta războinică a afirmat că pleacă cu multe amintiri frumoase și că această experiență a schimbat-o foarte mult.

Alexandra Porkolab, primele declarații după eliminarea de la Survivor România

Înainte de a părăsi consiliul și emisiunea, Alexandra Porkolab a declarat că se bucură că i s-a oferit ocazia să facă parte din concurenții acestui show, la care tânjea de mult timp să ajungă.

„Mă bucur că scap de emoții, că nu mai duceam. Vă zic sincer. Să stau cu nodul ăsta în stomac, cât țin traseele și consiliie. Nu mai puteam. Las în urmă multe amintiri frumoase, dar în același timp le iau și cu mine. Pe lângă asta, las în urmă o Alexandra – temătoare, fragilă, foarte sensibilă, așa cum auzeam adesea acasă. Plec de aici o mămică și o femeie hotărâtă, puternică și sigură pe ea. Cam asta a însemnat Survivor pentru mine: a fost visul meu încă de când stăteam cu pitica mea și o alăptam și mă uitam la televizor, încurajându-i pe cei din alte sezoane. Simțeam că o să fiu și eu aici”, a afirmat fosta războinică.

„Dacă adesea am spus că nu sunt norocoasă, am fost norocoasă de data asta. Mă bucur că am făcut parte din acest vis al meu, pentru că aveam nevoie să trăiesc lucrurile astea, aveam nevoie să devin bărbată. Sunt bucuroasă că mă duc acasă și îmi strâng copilul în brațe”, a mai spus Alexandra.

Citește și: Cine câștigă Survivor România 2023? Crina Abrudan face dezvăluiri înainte de marea finală: „Se bucură de cea mai mare simpatie”/ Exclusiv

Citește și: Mama Ștefaniei Stănilă a răbufnit după eliminarea tinerei din „Survivor România”. „Nu se poate așa ceva! E toată lumea revoltată!”

Mesajul transmis lui Dan Ursa

În momentul în care și-a luat la revedere de la colegii ei, cu care a trăit timp de 21 de săptămâni, Alexandra Porkolab a ținut să îi spună câteva cuvinte lui Dan Ursa, unul dintre favoriții acestei ediții a Survivor România.

Citește și: Eliminare surprinzătoare la Survivor România. Una dintre favorite pleacă acasă înainte de finală. Câți bani a câștigat de la Pro TV

Citește și: Câți bani a primit Ștefania Stănilă la Survivor România. Vica Blochina, cel mai bine plătită concurentă a sezonului

„Vreau să te văd acolo, pe ultimele două scaune, da?”, i-a spus ea lui Dan.

Der asemenea, tânăra i-a spus și Alexandrei Ciomag că are încredere în ea: „A mai rămas doar o Alexandra. Te iubesc”.

Toți concurenții rămași în competiție și-au luat rămas bun cu lacrimi în ochi de la Alexandra Porkolab.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexandra Porkolab la Survivor România

Sursă foto: Facebook, captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton