Alexandra Dinu dezminte zvonurile privind relația cu Bobby Păunescu: „Sunt dezamăgită”

.

Alexandra Dinu a ținut să lămurească lucrurile referitoare la presupusa relație amoroasă pe care ar avea-o cu Bobby Păunescu. După ce zilele trecute au apărut în spațiul public zvonuri privind o posibilă idilă cu producătorul de film, vedeta a explicat că informațiile nu sunt adevărate.

Fosta soție a lui Adrian Mutu a subliniat faptul că între ea și Păunescu există o relație de amiciție de mai mulți ani și că, deși a ales să petreacă câteva zile cu el și alți prieteni comuni la vila lui din Positano, nu există nicio relație amoroasă între ei.

Alexandra Dinu dezminte zvonurile privind relația amoroasă cu Bobby Păunescu

Zilele acestea, Alexandra Dinu a dezvăluit pe rețelele de socializare că își petrece câteva zile la Villa Treville din Positano. Aceasta a publicat mai multe video-uri din timpul vacanței. De asemenea, Bobby Păunescu a distribuit pe Instagram o fotografie în care apărea o femeie blondă, întinsă în pat, iar de aici au apărut zvonuri potrivit cărora Alexandra ar fi fost cea care se afla în patul producătorului.

Astfel, în urma informațiilor apărute în presă, vedeta a vrut să clarifice lucrurile.

„În legătură cu informațiile apărute astăzi în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații. Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu, și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu alti prieteni comuni. Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby”, a scris Alexandra Dinu pe Facebook.

Citește și: Bobby Păunescu, dezvăluiri despre relația cu Monica Bârlădeanu: „Am fost logodiți și la biserică”. De ce s-au despărțit / Video

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații, după ce s-a scris că se mărită cu Bobby Păunescu

Despre postarea lui Bobby Păunescu

Aceasta a subliniat faptul că între ea și Păunescu nu există niciun fel de relație intimă.

„Repet. Între mine si Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională. Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede si al carui nume l-am aflat ulterior. Numele ei nu am să il fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la privacy”, a mai spus Alexandra Dinu.

Citește și: Alexandra Dinu și Ștefan Lungu, față în față, după ce s-a zvonit că au avut o relație: „Hai, spune acum!”

Citește și: Adrian Mutu a vorbit în cartea sa autobiografică despre despărțirea de Alexandra Dinu: „Simțeam o senzație de sufocare”

Alexandra Dinu: „Sunt dezamăgită”

Totodată, Alexandra s-a arătat dezamăgită de faptul că a fost imediat asociată cu femeia din imagini, fără a fi contactată pentru a confirma sau informa zvonurile.

„Sunt dezamăgită de lipsa de profesionalism a presei care mi-a asociat numele, fără nicio urmă de dubiu, cu o fotografie în care apare această femeie blondă, speculând că ar fi vorba despre mine și construind astfel o poveste care nu are nicio bază reală, fiindu-mi încălcat astfel dreptul la replică”, a explicat fosta soție a lui Mutu.

Mai mult, ea a precizat că dacă s-ar fi aflat într-o relație cu Bobby Păunescu nu ar fi avut de ce să ascundă acest lucru.

„Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg. Aceste articole nefondate și preluate de toată presa fără sa mi se ceară măcar un punct de vedere sunt abuzive și îmi aduc atingere imaginii mele publice”, a continuat Alexandra Dinu.

„Prin urmare, solicit publicarea dreptului meu la replică de toți jurnaliștii care, în goana după vizualizări și senzațional, au considerat că pot să scrie despre mine fără a exista consecințe legale. Precizez că am luat legătura și cu un avocat și vor urma demersuri legale și firești față de cele scrise până în prezent”, a mai scris Alexandra în mediul online.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexandra Dinu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton