Alexandra Duli de la Survivor România 2022, într-o ipostază provocatoare pe Instagram. Cum s-a fotografiat tânăra

.

Alexandra Duli, fosta concurentă la Survivor România 2022, s-a fotografiat într-o ipostază extrem de provocatoare și a postat poza pe conturile ei de socializare. Tânăra s-a dus la o un centru SPA din București și s-a fotografiat lângă un palmier, îmbrăcată extrem de sexy, doar cu o pereche de bikini și o rochiță din plasă, transparentă, care i-a lăsat sânii goi la vedere.

„Știu că vei face zoom…” – a scris Duli, în dreptul fotografiei care a adunat rapid peste 2 mii de aprecieri din partea internauților.

Vezi cum arată Alexandra Duli în poza fierbinte posttaă pe Instagram în galeria foto de mai jos.

Alexandra Duli a participat la Survivor România 2022 pentru a le demonstra oamenilor că nu trebuie să fii sportiv de performață pentru a depășii obsctacolele competiției.

Eu am venit aici să vă arăt că nu trebuie să fii sportivă ca să câștigi Survivor 2022. – spunea Alexandra la începutul show-ului.


Citeşte şi: Lorena Buhnici, despre declarațiile soțului legate de aspectul fizic al fetelor de la mare: „Când spun medicii, nu mai criticăm!”

Citeşte şi: Dan Capatos, mesaj tranșant pentru George Buhnici. „E halucinant!”

Citeşte şi: Monica Tatoiu, despre scandalul stârnit de George Buhnici. „Soția lui ar fi trebuit să fie exponentul femeilor jignite!”

Citeşte şi: Fiul Amnei, diagnosticat cu o boală cronică din cauza unui aliment adorat de toți copiii. „Nu înțelegeam ce se întâmplă!”

O bună perioadă de timp s-a zvonit că între ea și co-echipierul ei, Alex Delea, s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste.

Ultimele nopți… mi-am găsit și eu o pernă mai comodă decât rucsacul. Îl am pe Alex lângă mine, o am și pe Elena, să nu uităm. Dar, nu știu… Eu cu Alex ne-am găsit unul lângă altul și dormim destul de bine – relata tânăra, în urmă cu câteva luni.

Alexandra Duli este stabilită de mai mulți ani în Londra, Marea Britanie, unde a termiat Universitatea din Kent. Duli a avut o copilărie dificilă, din cauza problemelor cu banii care apăreau adesea.

Când eram mică nu aveam o situație așa de bună. Eram cam săraci, nu aveam mâncare. Dacă era străbunică-mea, ne dădea foarte mult din grădină de la ea. Dar, în rest, făceam foamea.

Și cred că m-am obișnuit cu foamea și, până în ziua de azi, mănânc o dată pe zi. Poate la recompense mâncam mai mult decât în viața mea reală – a povestit tânăra în emsiunea „La Măruță”.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton