Alex Velea și Alina Eremia, primele reacții după ce un bărbat a fost înjunghiat mortal în hotelul din Padina în care erau cazați

.

Alex Velea, Antonia și Alina Eremia au participat, în acest weekend, la o petrecere într-un hotel din Padina, care a devenit locul unei crime. Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Artistul a oferit acum primele declarații cu privire la tragicul eveniment.

Alex Velea a fost audiat ca martor, după ce a fost filmat alături de cei trei suspecți de crimă. Acesta a reacționat pe rețelele de socializare, unde a precizat că încearcă să își revină din șoc.

Alex Velea, primele declarații după ce a fost audiat în cazul crimei de la Padina

Alex Velea a vorbit pe Instagram despre tragedia ce a avut loc în hotelul de la Padina, unde un bărbat a fost înjunghiat mortal, în urma unui conflict spontan.

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu, alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei”, a afirmat cântărețul.

Alex Velea a precizat că el nu era prezent în momentul în care a avut loc crima.

„În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a mai zis el.

Citește și: De ce și-au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu: „Încă n-am ajuns la numitorul ăla comun”. Ce spune despre diferența de vârstă dintre ei / Exclusiv

Citește și: Cum a ajuns Lidia Fecioru de la coafeză la bioenergoterapeut. Ce vârstă are și cum se înțelege cu copiii ei

Alina Eremia, despre incidentul de la hotelul din Padina

La rândul ei, Alina Eremia a declarat că ea nu a fost prezentă la acel eveniment, însă s-a aflat la hotelul din Padina în care a avut loc crima. Artista a precizat că ea era la un alt eveniment, organizat în aceeași locație.

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost două evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri e falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoane implicate”, a precizat cântăreața pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Cum arată Antonia după liposucție. Imaginile publicate de iubita lui Alex Velea: „Am născut trei copii, simțeam că vreau mai mult”

Citește și: Antonia și Alex Velea, 11 ani de iubire: „Sunt binecuvântată că te am. M-ai cucerit definitiv”. Imaginile publicate de artistă

Tinu Vidaicu, despre incidentul din Padina

Tinu Vidaicu a fost și el prezent la hotelul unde a avut loc evenimentul care s-a încheiat tragic. Soțul Roxanei Ionescu a povestit că Alex Velea a plecat devreme în cameră, înainte ca tragedia să aibă loc. De asemenea, el a precizat că Antonia a fost șocată de cele întâmplate.

„Din câte am auzit, nu l-am văzut eu, Alex Velea a plecat la petrecerea de lângă. Tot așa am auzit, cu jumătate de oră înainte să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, că îi era foarte somn, începuse și el mult mai devreme ca și noi și cumva el n-a mai participat la toată treaba asta. Toată lumea știa că el nu mai era în momentul acela acolo, deja era la somn, chiar cu jumătate de oră înainte plecase. Pentru mine a fost o mulțime de oameni pe care nu îi cunoșteam, nu i-am reperat, nu i-am identificat, nu i-am văzut”, a afirmat Tinu Vidaicu pentru Antena 3.

„Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Era foarte sensibilizată de tot ce s-a întâmplat. Alex Velea a spus că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat”, a precizat DJ-ul.

Trei bărbați au fost reținuți de poliție după crima din Padina

Incidentul a avut loc la hotelul Belmont din zona Padina, județul Dâmbovița, după ce s-a iscat un conflict la o petrecere organizată în locație.

Duminică seară, poliția a reținut trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, aceștia fiind suspecți de crimă.

Potrivit Libertatea, principalul suspect este Laurențiu Marin, cunoscut sub numele de Solomon, în vârstă de 31 de ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alex Velea, Antonia și Alina Eremia

Sursă foto: Instagram


Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton