Alex Velea a spus când va avea loc nunta cu Antonia. „Să vă pregătiți banii de dat”

.

Antonia (34 de ani) și Alex Velea (39 de ani) formează un cuplu de aproximativ 11 ani. Perechea s-a logodit în iulie 2021 și împreună are doi fii, Dominic și Akim. Din primul mariaj, artista mai are o fiică, Maya. Recent, Alex Velea a spus când va avea loc nunta cu Antonia.

Antonia și Alex Velea s-au cunoscut în 2009, la studio, când formau alte cupluri. Relația lor profesională a devenit una de cuplu abia la finalul anului 2012, după ce fiecare s-a separat de fostul partener. S-au logodit în vara anului 2021, iar Alex Velea a dezvăluit recent când va avea loc nunta lor.

Alex Velea a spus când va avea loc nunta cu Antonia. „Probabil primăvara”

Antonia și Alex Velea sunt o familie de mai bine de un deceniu. Deși sunt logodiți din iulie 2021, până acum, soliștii au fost mult prea ocupați cu proiectele profesionale și responsabilitățile de părinți pentru a-și organiza nunta. De curând, însă, Alex Velea a spus când ar urma să aibă loc evenimentul.

Citește și: Antonia, prima reacție după lovitura dată de „Haita de acțiune” pe Netflix. Filmul în care joacă e pe locul 1 în top / Exclusiv

Citește și: Antonia, plătită de un cuplu pentru a lua masa împreună. Artista a primit o sumă imensă: „A fost cu condiții”

„Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (n.red.: cununia religioasă la biserică). Probabil primăvara (n.red.: va avea loc) ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”, a declarat Alex Velea la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Antonia: „Nu actul în sine a fost esențial pentru noi”

„Având în vedere că suntem de aproape 11 ani împreună, e clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o relație solidă, bazată pe iubire, respect și să avem o familie frumoasă”, declara și Antonia în această primăvară, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum arată Antonia fără make-up. Artista s-a fotografiat naturală: „Cea mai frumoasă din postura BIO”

Citește și: Antonia, dezvăluiri despre cei trei copii. Ce drum vor să urmeze în viață Maya, Akim și Dominic: „O să joace într-un film” / Video

Tot atunci, întrebată ce apreciază cel mai mult la Alex, Antonia ne-a mai spus: „Este un tată extraordinar, implicat, iubitor, apropiat de băieți, un om bun cu un suflet mare care le oferă toată dragostea și atenția, înțelept și răbdător”.

Cum s-au cunoscut Antonia și Alex Velea. Nu a fost dragoste la prima vedere

„Ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație (n.red.: cu prima soție, Ana), ea era în relație (n.red.: cu primul soț, Vincenzo Castellano). Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta. Mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a povestit Alex Velea în februarie 2021, în podcastul „Aproximativ discuții”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton