Alessandra Stoicescu, lucruri neștiute despre relația cu fiica sa. Lecțiile pe care i le dă Sara la 4 ani

.

Alessandra Stoicescu (47 de ani) recunoaște că nu are o pasiune pentru cumpărături, că are câteva piese vestimentare pe care le poartă cu drag de mai multe ori, dar de când fetița ei a crescut și merge cu ea la shopping, această activitate are cu totul alt parfum.

Sara o urmează prin magazine și se sfătuiesc împreună atunci când achiziționează cadouri pentru cei dragi sau îi fac lui tati o surpriză.

Alessandra Stoicescu, despre momentele petrecute cu fiica ei, Sara

„Scriu cu mare bucurie și emoție aceste rânduri, pentru că visam deja de vreo doi ani să ajung să merg cu Sara la shopping, ca fetele, când mai crește.

Este ceva ce eu fac foarte, foarte rar singură, nu dedic mult timp cumpărăturilor, nu îmi place să am prea multe lucruri, prefer o selecție restrânsă de piese pe care să le iubesc și să le pot cu drag de nenumărate ori.

Dar ideea de a merge cu Sara prin magazine, să îmi spună ce preferă, ce culori îi plac, ce surpriză să-i facem lui tati, ce cadouri să luăm pentru cei dragi, mă încântă nespus de mult.

Timpul trece ca vântul și iată-mă cu Sara în mall, admirând vitrine și distrându-ne ca fetele”, mărturisește Alessandra Stoicescu, pe o rețea de socializare.

„Sara se bucură de o bluză roz sau de o rochiță pe care o tot poartă fără să se plictisească”

Vedeta Antenei are convingerea că seamănă foarte mult cu fiica sa când vine vorba de vestimentație, pentru că și Sara preferă doar anumite haine.

„Aici semănăm foate mult, Sara se bucură de o bluză roz sau de o rochiță pe care o tot poartă fără să se plictisească de ea, iar acum are niște jeanși preferați din care nu mai iese. Asta e foarte bine și pentru că parcă se lungește pe zi ce trece și îi rămân mici hăinuțele destul de repede. Așa, măcar nu rămân nepurtate”, adaugă Alessandra Stoicescu.

Citeşte și: Gemenii Prințesei Charlene și ai lui Albert de Monaco, aniversare cu ștaif. Ipostaza în care apar într-o imagine de poveste

Citeşte și: Fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, comparată cu Regina Elisabeta. Imaginea care atestă asemănarea

Citeşte și: Teo Trandafir, răspuns pentru Dana Budeanu după ce a spus că „se îmbracă pilaf”. „Unul dintre cele mai importante complimente!”

Citeşte și: Oana Radu, petrecere cu fast de ziua ei. Proaspăt despărțită de soț, a făcut furori într-o ținută extrem de provocatoare

Alessandra Stoicescu, despre evoluția Sarei

La patru ani, Sara Maria Francesca e deja o domnișoară cochetă, iar celebra ei mamă, Alessandra Stoicescu, se declară mândră de felul în care evoluează.

„Mă bucur foarte mult că a început să aibă grijă să nu păteze hainele când se joacă sau mănâncă și văd că se transformă, încet, încet, într-o domnișoară cu care mi-e mai mare dragul să petrec din ce în ce mai mult timp… ca fetele”, adaugă știrista de la Antena1.

Alessandra Stoicescu e căsătorită de 10 ani cu Sergiu Constantinescu

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au îndrăgostit pe platourile Antenei 1. Treptat, relația colegială dintrei ei a căpătat un alt sens. El lăsa în urmă un mariaj, ea ezitase până atunci să facă acest pas.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit civil pe 21 iunie 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele partenerul ei de viață. Și-au unit destinele în același an, pe 5 octombrie 2013, iar pe 29 iulie 2019 a venit pe lume micuța Sara Maria, fiica atât de mult așteptată.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton