Alessandra, colega lui Theo Rose, nu se mai oprește din slăbit. „45 de kilograme și am scăpat de hipotiroidism!”

.

Alessandra, colega de scenă a lui Theo Rose, a reușit performanța de a slăbi 45 de kilograme într-un an.

Cântăreața a luat în toamna anului trecut decizia de a face o intervenție medicală complexă, pentru a scăpa de unele probleme de sănătate cu care se confrunta de mult timp.

Alessandra, colega lui Theo Rose, nu se mai oprește din slăbit

Alessandra a fost supusă unei operații de micșorare a stomacului pentru a scăpa de kilogramele suplimentare, dar și de hipotiroidism (n.r. – o disfuncție a glandei tiroide caracterizată prin deficitul de hormoni tiroidieni).

„Acum exact un an eram în operație! Mulțumesc că ați fost alături de mine! Am reușit să slăbesc 45 de kilograme și am scăpat de hipotiroidism🎊🎉 Lma stomăcelule!❤️

Acum exact un an am început călătoria care m-a ajutat să fiu iar sănătoasă și să mă iubesc din nou. Nu credeam că o să reușesc și tot ce simțeam era frică. El m-a iubit în tot timpul ăsta și m-a întărit. A fost cea mai bună decizie pentru sănătatea mea. Vă încurajez să vă iubiți și să fiți blânzi cu voi” – a transmis colega lui Theo Rose, în mediul online.

„Nu încurajez operația în scop estetic”

Tot în mediul online, pe pagina ei de Instagram, Alessandra a vorbit mai în detaliu despre decizia ei de a-și micșora stomacul.

„Mulți mă întreabă și acum cum am slăbit. Las aici o parte mică din călătoria mea, cu bune și rele. Mi s-a recomandat operația de GSL, pentru că aveam probleme cu glanda și sunt fericită să vă spun că s-a reglat tot, analizele mele sunt foarte bune și am scăpat de pastile, sper că pentru totdeauna. Nu încurajez operația în scop estetic, eu am avut nevoie de ea în scop medical. Fiți blânzi cu cei din jur, niciodată nu știți ce poveste se află în spate. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și mi-au dat curaj. Vă pup!❤️” – a explicat artista.

Citeşte şi: Alessandra, dezvăluiri despre piesa „Amanta ta” și legătura cu Theo Rose: „Sinceritatea e cea mai bună soluție” / Exclusiv

Citeşte şi: Theo Rose, copleșită de responsabilități. Cu ce se confruntă antrenoarea de la „Vocea României”: „Nu mai pot” / Video

Citeşte şi: Theo Rose și Irina Rimes au explicat ce s-a întâmplat la Vocea României: „Mă atacă acum”. Reacția lui Gheorghe Turda

Citeşte şi: Theo Rose, dezvăluire surprinzătoare: „Am alergia săracului”. Cum se manifestă / Video

Alessandra, cochetează cu muzica de mică

Alessandra este pasionată de muzică din copilărie. Tânăra vine dintr-o familie de artiști. Părinții Alessandrei au fost dansatori, iar bunicii ei aveau voci foarte frumoase.

„Părinții mei spun că ambii mei bunici erau talentați în sensul ăsta, cu toate că niciunul dintre ei nu mi-a cântat niciodată. Ironia este faptul că mama și tata au fost dansatori, așa s-au și cunoscut, deci probabil și de aici vine înclinația mea artistică. Am făcut și dansuri în paralel cu muzica, dar pentru că nu ne permiteam să merg la amândouă, ai mei m-au pus să aleg. Și vă puteți da seama cu toții ce am ales”, a spus Alessandra, în exclusivitate pentru Unica.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton