Al Pacino își petrece timpul cu fosta logodnică, în timp ce iubita de 29 de ani se pregătește să îl facă tată

.

Al Pacino a fost văzut cu fosta logodnică, Beverly D’Angelo, în timp ce se se pregătește să aibă un copil cu iubita de 29 de ani, Noor Alfallah.

Actorul din„Scarface”, în vârstă de 83 de ani, s-a alăturat lui D’Angelo și celor doi copii ai lor, gemenii de 22 de ani Anton și Olivia, duminică, la o ieșire în Los Angeles. La un moment dat, foștii – care nu au fost niciodată căsătoriți – au fost fotografiați în timp ce purtau o discuție serioasă.

Al Pacino, mai apropiat de fosta iubită decât de actuala

Pacino și D’Angelo, în vârstă de 71 de ani, au rămas prieteni apropiați după despărțirea lor, care a survenit în 2004. Reuniunea perechii are loc la câteva săptămâni după ce starul din producția „House of Gucci” a confirmat, prin reprezentantul său, că așteaptă al patrulea copil cu Alfallah.

El o are și pe fiica Julie, în vârstă de 33 de ani, cu Jan Tarrant. Actorul din„Nașul” a rupt tăcerea cu privire la sarcina lui Alfallah, săptămâna trecută, într-un videoclip.„Este foarte special acest moment”, a spus el. „Întotdeauna a fost. Am mulți copii”, a adăugat actorul.

Citeşte și: Cine este Noor Alfallah, iubita de 29 de ani a lui Al Pacino. La 83 de ani, actorul va fi din nou tată

Citește și: Cum arată Julie, fiica lui Al Pacino

Alfallah e însărcinată în opt luni

La acea vreme, Pacino a spus că nu știe dacă el și Alfallah – care ar fi însărcinată în opt luni – vor avea un băiat sau o fată.
În ciuda zvonurilor, o sursă a declarat pentru Page Six că cei doi formează încă un cuplu.

Între timp, D’Angelo a împărtășit recent detalii despre relația ei cu Pacino, care a început în urmă cu 27 de ani.

Citeşte și: Al Pacino și actrița Meital Dohan s-au despărțit

Citeşte și: Robert de Niro a devenit din nou tată la 79 de ani. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai actorului

Beverly D’Angelo nu s-a putut depărta de actor

„Am trăit împreună timp de șapte ani, am avut doi copii, ne-am despărțit, dar am continuat constant călătoria noastră. Am ajuns să împărtășim un tip mai profund de intimitate, onestitate și acceptare decât s-ar fi întâmplat într-o relație „tradițională”, a spus actrița.

„Întotdeauna am fost legați la nivel creativ – discuțiile noastre despre actorie, căutarea, aceasta este o conversație care a început în ’96 și continuă până în zilele noastre. Este, desigur, o relație unică, care cuprinde o gamă largă de experiențe și emoții, o adevărată prietenie”, a adăugat ea.

Al Pacino s-a îndrăgostit în pandemie

Pacino și Alfallah au început să se afișeze împreună în aprilie 2022. Mai multe surse au declarat ulterior că au început să se întâlnească în timpul pandemiei de Covid.
„În general, se întâlnește cu bărbați în vârstă și foarte bogați… Ea este cu Al de ceva vreme și se înțeleg foarte bine”, a spus o sursă. „Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, deși el este mai în vârstă decât tatăl ei”.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton