Al Pacino a devenit tată la 83 de ani. Iubita lui cu 54 de ani mai tânără a născut un băiat

.

Al Pacino a devenit din nouă tată, la vârsta de 83 de ani. Iubita celebrului actor, Noor Alfallah (29 ani), a adus pe lume un băiețel.

Reprezentanții lui Pacino au confirmat vestea nașterii celui de al patrulea copil al starului de la Hollywood cu mai tânăra lui iubită.

Al Pacino a devenit tată la 83 de ani

Noor Alfallah a adus pe lume un băiețel sănătos, pe care cuplul l-a numit Roman Pacino.

„Confirm că Al Pacino și Noor Alfallah au devenit părinții unui băiat, pe care l-au numit Roman Pacino”, a confirmat reprezentantul actorului, citat de Daily Mail.

Se pare că tânăra a născut de ceva timp, întrucât ea și celebrul actor au fost văzuți luând cina în oraș, în West Hollywood. Iar pe bancheta din spate a mașinii lui Noor se afla un scaun de bebeluș.

Și TMZ a relalat despre nașterea fiului lui Al Pacino, notând că ambii părinți sunt „în extaz”.

Luna trecută, Pacino a șocat întreaga lume cînd a dezvpluit că partenera lui este însărcinată în opt luni cu primul copil al cuplului.

„Ea își dorea de mult timp un copil, iar Al nu ar putea fi mai fericit. O iubește pe Noor, iar sentimentul este reciproc”, a spus la vremea respectivă un prieten al cuplului.

Acesta a explicat că pe Noor nu o interesează banii lui Al Pacino, așa cum s-a speculat.

„Nu doar că Noor provine dintr-o familie înstărită, dar a lucrat pentru a-și obține propria avere”, a precizat prietenul celor doi.

Celebrul actor mai are trei copii, gemenii Anton și Olivia, în vârstă de 22 ani, cu Beverly D’Angelo, și o fată, Julie Marie, de 33 ani, cu fosta lui iubită, profesoara de actorie Jan Tarrant.

Pacino și Noor Alfallah formează un cuplu încă din perioada pandemiei de COVID, însă au fost văzuți pentru prima dată împreună în public în aprilie 2022.

Citește și: Carmen Tănase merge la Londra ca să îl întâlnească pe Al Pacino, de ziua lui de naștere. „Nu-mi explic acest noroc”

Citește și: Cine este Noor Alfallah, iubita de 29 de ani a lui Al Pacino. La 83 de ani, actorul va fi din nou tată

Citește și: Al Pacino își petrece timpul cu fosta logodnică, în timp ce iubita de 29 de ani se pregătește să îl facă tată

Citește și: Cum arată Julie, fiica lui Al Pacino

Cine este Noor Alfallah

Noor Alfallah, care lucrează ca producător, a absolvit Școala de Cinematografie și Arte înainte de a-și continua studiile la Universitatea California din Los Angeles, unde a obținut o diplomă de master în producție de film și televiziune, notează People.

În 2017, Alfallah a ajuns pe primele pagini ale ziarelor datorită relației cu Mick Jagger, artistul având atunci 74 de ani, iar ea 22.

„Vârstele noastre nu contează pentru mine”, spunea ea pentru Hello! Magazine în 2018, după ce relația lor s-a încheiat.

„Inima nu știe ce vede, știe doar ceea ce simte. A fost prima mea relație serioasă, dar a fost o perioadă fericită pentru mine”, spunea atunci tânăra.

În ianuarie 2019, Alfallah a apărut în compania lui Clint Eastwood (care recent a împlinit 93 de ani), însă a negat orice relație intimă cu acesta.

„Nu există nicio relație. Suntem prieteni de familie, iar familia mea se afla acolo. Credeți-mă că nu există nicio relație”, a precizat atunci Noor Alfallah.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Al Pacino și iubita lui

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton