Adriana Simionescu s-a despărțit de soț. Anunțul, la câteva zile după ce Karmen Simionescu a dezvăluit că divorțează

.

Adriana Simionescu s-ar fi separat de soțul ei la scurt timp după nuntă. Anunțul vine la doar câteva zile după ce sora mai mare a acesteia, Karmen Simionescu, a dezvăluit că divorțează de tatăl fiicei sale, Bogdan Căplescu.

Adriana Simionescu s-a despărțit de soț, la o săptămână după nuntă

Adriana Simionescu s-a despărțit de soțul ei, Nicu, la scurt timp după nuntă. Potrivit unor surse ale jurnaliștilor emisiunii Un Show Păcătos, cei doi au decis să pună punct mariajului lor la nici o săptămână după ce au ajuns împreună în fața altarului.

În ziua în care s-au căsătorit, Adriana și Nicu au botezat-o și pe fiica lor, Noa-Zenayda. Sora lui Karmen Simionescu s-a mutat deja din casa în care locuia cu soțul ei, alegând să stea din nou cu părinții ei.

Cei doi s-ar mai fi despărțit în trecut o dată, dar au decis să-și mai acorde o șansă. Mai, aceștia ar fi vrut să anuleze nunta dar deja era totul pus la punct și invitațiile trimise.

Motivul separării Adrianei Simionescu de soțul ei, Nicu, ar fi că bărbatul nu s-ar fi ridicat la nivelul așteptărilor familiei Simionescu, potrivit informațiilor transmise de reporterul emisiunii de la Antena Stars.

Până în prezent, Adriana nu a confirmat și nici infirmat despărțirea, spre deosebire de sora ei mai mare, Karmen, care la începutul acestei săptămâni a dezvăluit pe Instagram că divorțează de Bogdan Căplescu.

Citește și: Karmen Minune, declarații despre comentariile rasiste de la începutul carierei și depresia post-natală: „M-am lovit de realitatea dură” / Video

Citește și: Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu divorțează după cinci ani de căsnicie

Karmen Simionescu a plâns la nunta surorii ei

Adriana Simionescu și Nicu s-au căsătorit la jumătatea lunii iulie, iar în ziua cea mare Karmen Simionescu a fost extrem de emoționată și fericită pentru sora ei mai mică. Aceasta nu și-a putut ascunde lacrimile despre care, spunea ea, sunt de fericire.

„Când am văzut-o am plâns rău de tot. Nu știu dacă s-a văzut. eu în loc să mă bucur, eu plâng, dar e tot plâns de bucurie”, a afirmat ea.

Citește și: Mariana Pfeiffer, un exemplu de rafinament la cununia fiului. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a atras atenția tuturor la eveniment

Citește și: De ce Liviu Vârciu și Anda Călin au făcut o nuntă restrânsă și în secret. Unde vor să meargă în luna de miere: „Noi am mai făcut o ceremonie”

Artista a explicat că i se pare ireal că atât ea cât și sora ei au crescut atât de mult și și-au întemeiat propriile familii.

„E puțin șocant să o văd pe sora mea mică mireasă. Parcă încă nu accept că am ajuns la o vârstă anume și parcă încă nu accept că suntem mari, avem deja copii”, a mai spus Karmen la momentul respectiv.

Deși păreau că au reușit să-și găsească sufletele pereche și să se așeze la casele lor, ambele fete ale lui Adrian Minune au ajuns acum la divorț.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adriana Simionescu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton