Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit. Primele imagini de la eveniment

.

Adriana Bahmuțeanu (48 ani) și iubitul ei, misteriosul George, s-au logodit azi, la un an de când vedeta s-a despărțit de grecul Nikos Papadopoulos, cu care a avut o relație timp de mai mulți ani.

Despre George nu se știu prea multe informații, însă Adriana Bahmuțeanu pare foarte fericită în brațele lui, după cum o arată și imaginile pe care vedeta le publică pe conturile ei de socializare. Bărbatul ar fi din California și ar avea o vârstă apropiată de a ei.

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, este mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu, odată cu această poză cu ei doi.

Adriana Bahmuțeanu și George au mers azi la o biserică din Capitală și și-au jurat iubire pentru totdeauna. Vezi primele imagini de la eveniment, aici.

Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită de două ori în trecut. Prima dată, în 1993, la 18 ani, iar mai târziu cu Silviu Prigoană, tatăl celor doi copii ai ei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton