Adrian Titieni, detalii despre divorțul de Adriana Irimescu. Când a apărut Alexandru Papadopol în viața celei care i-a fost soție

.

Adrian Titieni și Adriana Irimescu au fost împreună vreme de 23 de ani. La un moment dat, actrița a început o relație cu Alexandru Papadopol, de care s-a despărțit ulterior. Chiar dacă la început s-a crezut că acesta a fost motivul pentru care a apărut ruptura în mariajul celor doi actori, lucrurile au stat cu totul altfel.

Adrian Titieni a lămurit acum lucrurile. Actorul susține că el a fost cel care a luat decizia divorțului și că separarea s-a produs mult mai înainte ca fosta lui soție să aibă sentimente pentru Alexandru Papadopol.

De ce s-a despărțit Adrian Titieni de Adriana Irimescu după 23 de ani

„Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibili, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Eu aveam 36 de ani atunci când m-am căsătorit a doua oară, ea avea 23 de ani. Au fost și ani frumoși. 

Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani de rutină zilnică. Am fost doi părinți, cu doi copii, a fost o fracturare în relație. Da, este adevărat, traversezi momente de depresie, dar trebuie să facem față provocărilor. 

Până la urmă, trebuie să respecți decizia omului. E irelevant cine a cerut divorțul, dar, până la urmă, în numele adevărului eu, nu ea”, a mărturisit Adrian Titieni, în emisiunea Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

„Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani

Actorul recunoaște că așa a simțit la acel moment să facă, iar fiica și fiul pe care le are cu Adriana Irimescu au decis să rămână cu el. Avea 18, respectiv 19 ani atunci și nu știe cât de mult i-a afectat acest episod. „În momentul acela, faci ceea ce simți. Nici nu știu cum s-a răsfrânt asupra copiilor, care erau oarecum maturi atunci. Cert e că momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta. 

Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Ne-am descurcat! Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”, precizează el.

Adrian Titieni nu a avut noroc nici cu primul mariaj

Adrian Titieni a mai avut o soție de care s-a despărțit. Ea a ales să plece în Germania, el a rămas aici. Atunci când prima soție și-a refăcut viața, actorul a suferit cumplit și a ajuns să se lupte cu depresia.

„În viața personală nu s-au aliniat lucrurile așa de bine pe cât mi-aș fi dorit. E nevoie de multă înțelegere în relația cu un actor, care nu are sâmbete, duminici, are deplasări. Nu am reușit să găsesc un tip de parteneriat care să accepte această idee fără să apară certuri, frustrări. 

Prima soție a fost geolog și a plecat după 1990 să-și dea doctoratul în Germania. Nu am vrut să plec, am văzut Germania și nu era ce am visat. În aceea perioadă, credeam cu toții că o să întoarcem lumea  pe dos. Ea a vrut să rămân și eu în Germania, eu am decis să mă întorc în țară. Când m-am despărțit de prima soție, atunci când ea a rămas în Germania, eu doream să-și găsească pe cineva. Și-a găsit la puțin timp și am traversat, culmea, o perioadă de depresie’, a mai povestit Adrian Titieni.

Citeşte și: Viciul periculos la care Daniela Crudu nu poate renunța în timpul sarcinii: „Nu mai vreau să fiu haotică”

Citeşte și: Cum arată vila lui Nicolae Furdui Iancu de la Alba Iulia. E o combinație între stilul clasic și cel modern. Are piscină și mult spațiu verde

Citeşte și: Usher s-a însurat cu Jennifer Goicoechea, înaintea spectacolului de la Super Bowl. Anunțul făcut de artist

Citeşte și: Irina Fodor uimește cu noul look. Schimbarea a durat peste patru ore: „Acum nu mai ești franțuzoaica lui Fodorică, ești brazilianca lui”

Cu cine locuiește astăzi Adrian Titieni

Actorul are 60 de ani și nu mai visează la un alt mariaj. E mândru de cei trei copii pe care îi are, doi dintre ei fiind medici, iar asta îl bucură cel mai mult. Astăzi, Adrian Titieni împarte casa doar cu Marc, fiul lui, care e scenarist.

„Am o fată medic neonatolog în Viena și un nepot, Ștefan Aurel. A doua fiică, Ariadna, este tot medic pediatru la Spitalul Gomoiu,  e rezident. Ea a știut dintotdeauna că vrea să se facă  medic, deși a făcut și filme. Nici pe ea, nici pe Marc, nu-i interesează  actoria. Marc e scenarist.  În prezent filmez, sunt angajat la Odeon și sunt alte două teatre la care colaborez. Dar obosesc, e vârsta. Acum stau singur, doar cu Marc. Aștept pensia, va fi momentul meu de echilibru, de relaxare. 

Mi-aș dori un loc în Grecia, să mă întâlnesc în fiecare zi cu infinitul mării. Vreau să trăiesc autonom și să-mi  port singur de grijă, să nu devin o povară pentru nimeni”, a adăugat Adrian Titieni.

Foto: Facebook, arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton