Adrian, fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a împlinit 3 ani. Actrița i-a pregătit un tort special / Galerie foto

.

Adrian, fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a împlinit 3 ani, joi, 11 iulie, iar părinții săi i-au organizat o petrecere de neuitat. Recent reveniți din Grecia, actrița și prezentatorul de televiziune au avut grijă ca mezinul lor să aibă alături persoane dragi, dar și un tort special, cu iz de vacanță.

Adrian, fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a împlinit 3 ani

Adela Popescu este mândra mamă a trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. Iar mezinul familiei a împlinit joi, 11 iulie, vârsta de 3 ani. Cum familia s-a întors recent dintr-o vacanță în Grecia, i-au organizat rapid o petrecere de neuitat lui Adrian.

În curtea casei, Adela Popescu și Radu Vâlcan au pus câteva piscine gonflabile, alături de multe baloane și un semn cu „La mulți ani”. Ba chiar i-au lăsat pe copii să se joace cu furtul de apă, organizându-i astfel lui Adrian o petrecere la piscină.

Micuțul a avut și un tort special. Adela a ales să lase la o parte dulciurile pline de zahăr și coloranți și a optat pentur un tort sănătos și gustos, format dintr-o bucată de pepene.

Radu Vâlcan a aprins lumânările de pe tort, iar Alexandru și Andrei l-au înconjurat pe fratele lor mai mic pentru a-i cânta „La mulți ani” în timp ce Adrian a suflat în lumânări.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan spun „pas” lucratului împreună: „Între parteneri mai sunt discuții”. Cum își cresc cei trei copii / Exclusiv

Citește și: Cum arată hotelul din Vama Veche deschis de Gina Pistol, Smiley, Irina și Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Adela Popescu. Cât costă o noapte de cazare

Adela Popescu a transmis și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Îmi dau seama că îmi e din ce în ce mai greu să scriu despre ceea ce simt pentru copiii mei. Parcă pe măsură ce crește dragostea nu mai gasesc cuvinte pe măsura iubirii ce le-o port… Dar de ce e musai să brodesc literele din alfabet aici? Mai bine să pup când doare, să ud când arde, să mă rog când mi-e frică, să mângâi când pământul se sfârșește și doar eu pot să îl pun în ordine la loc. Pentru ei. Doar acum am puterea asta. Dă-mi, Doamne, înțelepciune să aleg cu grijă când și cum și cât… Azi e ziua lui Adrian, minunea noastră de 3 ani”, a scris actrița pe Instagram.

Cum sunt Adela și Radu ca părinți

Într-un interviu acordat Unica.ro, Radu Vâlcan a dezvăluit cum sunt el și Adela Popescu ca părinți. Prezentatorul de televiziune a recunoscut că el este mai axios, în timp ce soția lui este mult mai relaxată.

„Eu sunt mai anxios. Mă panichez extrem de des. Sunt foarte precaut. Adela a crescut la țară, la Șușani, cu frații mai mari care o protejau. Acolo aveau parte de o libertate deplină pentru că nu ți se putea întâmpla, teoretic, ceva. Și dacă calcă într-o baltă pentru mine e îngrozitor. Suntem împărțiți, echilibrați, din punctul acesta de vedere. Pe Adela o ajută experiența trăită alături de frații ei mai mari și pentru că ei o protejau foarte mult”, a declarat Radu Vâlcan.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, surprinși de copii în momentele intime: „Doar de două ori”. Ce s-a întâmplat după / Video

Citește și: Anca Lungu s-a măritat în secret cu Harry Arampatzis, în Grecia. Imagini de la nunta de pe malul Mării Mediteraneene

De curând, Adela Popescu a mărturisit, pe rețelele de socialziare, că a decis să creeze o nouă tradiție cu copiii ei. Actrița a explicat că a venit timpul să petreacă timp separat cu băieții ei, astfel că fiecare va avea o zi pe care o vor petrece doar cu mama lor, făcând diverse activități.

„Am început întâlnirile separate cu copiii mei. Au mare nevoie de timp dedicat doar pentru ei. Și recunosc că și pentru mine este senzațional ca toată energia și atenția mea să se îndrepte către lumea fascinantă a fiecăruia în parte”, a scris Adela Popescu în mediul online.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au distrat Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii lor la aniversarea lui Adrian

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton