Adrian Enache, primele declarații după ce a devenit bunic. „E o senzație cu adevărat unică” / Exclusiv

.

Adrian Enache a declarat, în exclusivitate pentru UNICA.ro, cum se simte după ce a devenit bunic pentru prima oară. Fiica lui, Diana Enache, a născut o fetiță pe 27 septembrie 2023. A preferat însă să se bucure în intimitate de primele zile în rolul de mamă.

În urmă cu ceva timp, Adrian Enache a dezvăluit ce nume au ales fiica lui și iubitul ei, Ionuț Vîntu, pentru fetița lor. „Cred că Maria, pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a declarat atunci artistul.

Adrian Enache a făcut primele declarații după ce a devenit bunic. „Sunt foarte fericit!”

Diana Enache și Ionuț Vîntu, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, formează un cuplu de mai bine de 4 ani. În primăvara anului acesta, Diana și Ionuț au anunțat că vor deveni părinți, iar pe 27 septembrie 2023 s-a născut fiica lor, prin operație de cezariană, la o clinică privată din București.

Adrian Enache, în vârstă de 57 de ani, a fost atât de încântat că a devenit bunic, încât duminica trecută, când a urcat pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” pentru spectacolul „Acces direct…la muzică”, alături de Mirela Vaida, și-a anunțat prietenii că nepoata sa a venit pe lume.

„Sunt foarte fericit! E o senzație cu adevărat UNICĂ! Vă mulțumesc și mulțumesc Bunului DUMNEZEU pentru aceste MINUNI!”, a declarat artistul, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Diana Enache, ședință foto spectaculoasă în ultima lună de sarcină. Cum arată fiica lui Adrian Enache

Citește și: Diana Enache, adevărul despre relația cu părinții ei: „Este ca un examen pe care îl dau constant”/ Exclusiv

Citește și: Diana Enache, adevărul despre operațiile estetice: „Îmi place să spun că sunt o braziliancă – moldoveancă”/ Exclusiv

Citește și: Diana Enache, despre povestea de iubire cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu: „Mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații”/ Exclusiv

Cu ce se ocupă Ionuț Vîntu

Deși formează un cuplu de aproape 5 ani, Diana Enache și Ionuț Vîntu nu se grăbesc să-și oficializeze relația. Diana mărturisește că se înțeleg foarte bine, se completează perfect și că și-au dorit mult să devină părinți.

„Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație. Să te completezi și să aveți aceleași viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleași valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid”, declara artista în decembrie 2022, pentru UNICA.ro.

Sorin Ovidiu Vîntu are doi copii, pe Ioana și pe Ionuț, care sunt discreți în privința vieților personale. Ionuț Vîntu a studiat la Londra, iar acum activează ca antreprenor. Ionuț Vîntu este președinte și fondator al unei agenții de consultanță care oferă „servicii personalizate bazate pe strategii complexe de investiții în criptovalute”.

„Business analyst cu experiență, cu un istoric demonstrat de activitate în domeniul serviciilor financiare. Competent în gestionarea riscurilor, dezvoltarea afacerilor, afaceri internaționale, gestionarea activelor. Abilități antreprenoriale puternice, cu o diplomă de licență în Managementul Afacerilor Internaționale de la Regent’s University din Londra”, așa se descrie Ionuț Vîntu în CV-ul său.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton