Adrian Boţoc de la „Insula Iubirii”, de nerecunoscut după ce s-a căsătorit! Fostul iubit al Denisei Jurcan a fost la un pas de închisoare

.

Adrian Boțoc a devenit cunoscut publicului din România prin participarea sa în sezonul 5 de la „Insula Iubirii”, reality-show-ul în care cuplurile testează fidelitatea și puterea relației lor în fața ispitelor. Adrian a intrat în acest experiment social alături de iubita sa de atunci, Denisa Jurcan, însă parcursul său în emisiune a fost marcat de multe momente tensionate și controverse, care l-au transformat într-un real personaj. După despărţirea de cea cu care a mers în Thailanda, şi-a întâlnit dragostea adevărată, s-a căsătorit, iar acum este de nerecunoscut.

Adrian Boţoc şi Denisa, cel mai controversat cuplu din cel de-al cincilea sezon de la „Insula Iubirii”

Relația dintre Adrian Boțoc și Denisa Jurcan a fost intens observată de public în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. Cei doi au intrat în show cu scopul de a-și testa fidelitatea și pentru a vedea dacă relația lor poate rezista tentațiilor și provocărilor. Deși au pornit cu intenții bune, parcursul lor în emisiune a fost marcat de numeroase momente de tensiune și provocări.

Pe măsură ce emisiunea a avansat, Adrian a picat în capcana ispitei Maria Ilioiu, aceasta făcându-l să creadă pe concurent că între ei s-a format o legătură puternică. Acțiunile și interacțiunile lor au fost intens mediatizate și au creat multe momente de tensiune, fapt ce a dus la deteriorarea definitivă a relaţiei cu Denisa.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă și cum mai arată acum Diana Constantin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”. S-a schimbat total!

Citeşte şi: Ce mai fac Alexandra Diaconescu şi Aurel Deacanu de la „Insula Iubirii” sezonul 3? Fosta concurentă s-a căsătorit şi a devenit mamă

Pe cealaltă insulă, Denisa îşi căuta consolarea în braţele calde ale ispitei Andi Constantin, care a prins-o în mrejele rolului său. Între cei doi au avut loc atingeri fizice şi multe momente de tandreţe – aspect pe care l-a putut analiza şi Adrian, la Ceremonia Finală a Focului.

După întoarcerea din Thailanda, Adrian Boţoc şi Denisa Jurcan au încercat să reclădească relaţia, dar fără succes, motiv pentru care au decis să meargă pe căi separate într-un final. Astfel că atât ea, cât şi el şi-au găsit dragostea în braţele altor persoane cu care s-au şi căsătorit.

Adrian Boţoc de la „Insula Iubirii” a ajuns de nerecunoscut după ce s-a căsătorit!

La scurt timp de la experienţa de pe „Insula Iubirii”, Adrian Boţoc a plecat din ţară, iar atunci când a revenit pe meleagurile natale a venit complet schimbat fizic. Pe conturile sale de socializare, fostul concurent le mărturisea la vremea aceea, urmăritorilor săi, că a ajuns la 95 de kilograme într-un timp foarte scurt, aspect care nu s-a schimbat nici în ziua de astăzi, potrivit pozelor de pe Instagram.

Citeşte şi: Când va avea loc premiera emisiunii Insula Iubirii, sezonul 8. Anunțul făcut de Antena 1

Între timp, Adrian Boţoc și-a refăcut viața personală şi s-a căsătorit, aspectul său fizic fiind semnificativ diferit faţă de cel cu care se etala în timpul filmărilor din Thailanda. Pe lângă schimbările estetice, Adrian a renunțat la stilul de viață tumultuos, optând pentru o existență mult mai liniştită.

Adrian Boţoc de la „Insula Iubirii”, la un pas de închisoare, din cauza comportamentului violent

Adrian Boțoc s-a confruntat cu probleme legale grave. În septembrie 2019, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și doi ani de supraveghere după un incident violent într-un club de noapte din Cluj. Fapta sa a venit la un an după ce în septembrie 2018, Boțoc a fost implicat într-o altă bătaie într-un club din Cluj. După o altercație cu un cetățean de origine arabă, Boțoc l-a lovit pe acesta pe terasa localului.

Din cauza comportamentelor sale violente, fostul concurent de la „Insula Iubirii” a fost judecat ca „recidivist”, având antecedente penale şi fapte cu violenţă la activ.

Sursa foto: Antena 1, Capturi Video şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton