Adina Postelnicu de la Heaven, cel mai greu moment din viața ei: “Am învățat să trăiesc cu durerea și să accept lucrurile”/ Exclusiv

.

Adina Postelnicu de la Heaven ne-a povestit despre cel mai greu moment din viața ei și anume pierderea tatălui său, răpuns de un infarct în urmă cu 5 ani și jumătate. În memoria lui, artista are în plan să lanseze o piesă, moment pe care l-a tot amânat, fiindu-i greu să accepte schimbarea care a luat-o prin surprindere și care i-a produs un gol imens. Artista ne-a povestit și despre schimbarea de carieră pe care făcut-o.

Adina Postelnicu nu a apucat să își ia rămas bun de la tatăl ei, fiind plecată din țară în vara în care acesta a murit brusc și fără vreun semn care să prevestească în vreun fel finalul tragic. Tatăl vedetei a suferit un infarct într-o noapte de iulie.

Adina Heaven: “Momentul de cotitură din viața mea a fost momentul în care l-am pierdut pe tata”

Ai în plan să lansezi o piesă de suflet. Despre ce e vorba?

Este o piesă pe care am cântat-o în 2006, se numește ‘O parte din rai’, a fost mare hit la vremea respectivă și am vrut să o lansez imediat după ce l-am pierdut pe tata, cumva cu versurile adaptate pentru situația respectivă, și nu am fost capabilă să îi fac textul, nu am fost capabilă să fac nimic. Acum m-am activat, dar, din păcate, nu a fost gata producția, pe care nu o fac eu. E o piesă dedicată tatălui meu și va apărea în acest an.

Care a fost cel mai greu moment din viața ta?

Momentul de cotitură din viața mea a fost momentul în care l-am pierdut pe tata, pentru că aveam senzația așa că viața e veșnică până atunci și că mie nu mi se poate întâmpla lucrul acesta. Și atunci când am realizat că nu suntem nemuritori și chiar ți se poate întâmpla să îți pierzi părinții, eram cu Glance împreună de câțiva ani. Am avut-o pe mama mea, pe sora mea, ne-am sprijinit una pe cealaltă. Da, clar și Glance mi-a fost alături, dar în perioada aceea am preferat să stau cu mama și cu sora. Pentru ele a fost un pic mai greu. De ce? Eu eram plecată în mometul în care s-a întâmplat, nu eram în țară și atunci mama l-a găsit și sora mea și a fost foarte greu pentru ele. Am considerat că trebuie să stau cu ele.

Citește și: Victoria Raileanu, Carol Ionescu și Vlad Brumaru, despre comedia „Klaus & Barroso” și viața de actor în România: „Industria e mică” / Video exclusiv

Adina Postelnicu de la Heaven, cel mai greu moment din viața ei: “Am învățat să trăiesc cu durerea și să accept lucrurile”/ Exclusiv

Adina Heaven: “Am învățat să trăiesc cu durerea și să accept lucrurile”

A fost ceva neprevăzut…

A fost o chestie neprevăzută. Erau acasă și tata a ieșit pe terasă și probabil că a simțit că se sufocă și mama s-a trezit pe la 3.00 dimineața și nu l-a găsit lângă ea. Lăsase televizorul dat foarte tare, lucru pe care tata nu îl făcea, dar cumva a vrut să o avertizeze că nu se simțea bine. Tatăl meu era un om cu foarte mult bun simț, nici măcar când îi era rău nu spunea nimănui ca să nu ne afecteze. Și atunci a fost greu. A fost infarct. Acum pot să vorbesc mai ușor despre lucrul ăsta pentru că am învățat să trăiesc cu durerea și să accept lucrurile. Mi-e mai simplu. Înainte dacă doar începeam să vorbesc despre asta, mă înecau lacrimile și nu mai puteam să vorbesc. Am acceptat lucrurile că nu am avut ce să fac.

Se poate spune că muzica te-a scos din suferință?

Cumva da, pentru că aveam multe concerte puse. S-a întâmplat pe 12 iulie cu tata și erau foarte multe contracte semnate. A trebuit să le onorez, pentru că există niște clauze, dar totodată m-a și ajutat lucrul acesta. Cumva, la 2 săptămâni după ce a plecat, eu am avut primul concert. Nu știam ce să fac, am vrut să încalc orice contract, dar mama și sora nu m-au lăsat și nici Glance. Mi-au zis ca să poți să ieși din starea asta, îți face bine să pleci. Și am plecat la concerte. M-a ajutat nu să depășesc momentele, că nu le-am depășit nici acum, dar să trec mai ușor, suferința rămâne pe viață, clar.

Adina Postelnicu de la Heaven, cel mai greu moment din viața ei: “Am învățat să trăiesc cu durerea și să accept lucrurile”/ Exclusiv

Cine ți-a descoperit talentul și te-a îndreptat spre muzică?

Familia. Toată ziua cântam, încă de la grădiniță am poze, eram cu gura până la urechi pe la toate serbările și cântam de pe la 3-4 ani. Maică-mea în prima fază: “Vrei să faci lucrul ăsta? Eu te-aș sfătui să începi studiile, după ce intri la facultate, s-o lași mai moale, hai să vedem cu învățatul, cu școala”.

Citește și: Ce a învățat-o Loredana pe Adina Postelnicu de la Heaven să facă în noaptea dintre ani: “Cu banii a funcționat și e bine așa!”/ Exclusiv

Ce studii ai?

Am terminat Facultatea de Limbi Străine și Școala Populară de Artă – șefă de promoție. Mi-am dat atestatele Engleză – Rusă. Nu mă întreba de rusă, nu am mai vorbit de 20 și ceva de ani. Mai știu, dar nu am exersat-o. 

Ai tradus din rusă?

Translator nu, doar pe limba engleză am fost, rusă nu. Nici nu am făcut foarte mulți ani de rusă, am făcut doar în timpul facultății, mi-a plăcut foarte mult. Am fost profesor de engleză un an, suplinitor.

Cum erai la catedră?

Elevele mele spuneau că sunt o profă cool, mă iubeau și mă și respectau. Eram la generală. Mi-am dat seama că nu mă prinde și am renunțat.

Adina Postelnicu de la Heaven, cel mai greu moment din viața ei: “Am învățat să trăiesc cu durerea și să accept lucrurile”/ Exclusiv

Adina Heaven: “Din primul an de facultate, mama a început să meargă cu mine la toate concursurile din țară” 

Deci părinții te-au sprijinit legat de muzică.

Da, părinții m-au sprijinit. Bine, mergeam pe ascuns. Îi spuneam mamei că sunt la joacă și eram peste stradă la clubul elevilor, mă pregăteam cu Ion Chiriac, Dumnezeu să-l ierte, a fost primul meu profesor de muzică. Și din clasa a V-a până în a XII-a am tot mers acolo la cursuri în Vaslui. A fost o pasiune nebună, mama chiar nu știa și țin minte și acum la primul cocurs am rugat-o să mă lase să particip că eram în clasa a IX-a și nu a vrut. Mi-a zis: “Școala mai întâi de toate, lasă prostiile!” Ok, dar mă lași să mă duc în sală să mă uit? “Da, te las“. Și normal că am participat, pentru că îmi doream foarte tare. Și apoi a doua zi a scris ziarul local că am luat premiul al doilea atunci și toată lumea la serviciu: “Doamna Postelnicu, felitări pentru fată!” “Pentru ce?” “Păi a luat premiul al doilea la Constelația necunoscută!”

“S-a supărat foarte tare pentru că nu am ascultat-o”

Două săptămâni am stat în casă, nu putea să mă mai bată că eram deja mare, dar s-a supărat foarte tare pentru că nu am ascultat-o. Mai târziu, ne-a spus că a fost foarte mândră de mine și de toate rezultatele pe care le-am obținut în toți anii după aceea, toate premiile pe care le-am luat la concursuri, dar faptul că nu am ascultat-o a simțit să mă pedepsească, nu putea să se impună altfel. Și apoi din primul an de facultate a început să meargă cu mine la toate concursurile din țară. 

Citește și: Cum se înțelege Adina de la Heaven cu mama iubitului ei arab, Glance: “Soacra mea este mai mare decât mine cu 6 ani”/ Exclusiv

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton