Adina Alberts și Viorel Cataramă și-au dus fetița la Paris la împlinirea celor 10 ani de mariaj: „Noi trei ne împăcăm de minune la acest capitol”

.

Adina Alberts și Viorel Cataramă au plecat, ieri, alături de fetița lor, Briana, la Paris. Cei trei și-au propus să se lase vrăjiți de mirajul acestui oraș, să sărbătorească așa cum se cuvine 10 ani de mariaj, dar să și bifeze o vizită la Disneyland.

De departe, cea mai entuziasmată de această călătorie se arată a fi Briana, care abia aștepta să se vadă cu personajele ei preferate.

Adina Alberts: „Briana ne-a făcut o surpriză, un desen frumos cu dedicație”

“Suntem în avion, în drum spre Paris. 3 ore în care am mâncat ceva tare bun, am băut fiecare după preferințe, am servit și un desert minunat.

Noi trei ne împăcăm de minune la acest capitol. Tata mănâncă toată carnea din trei porții, eu garniturile x 3, iar Briana toată pâinea cu unt.

Briana ne-a făcut o surpriză, un desen frumos cu dedicație. Apoi ne-am apucat de făcut poze. Ne-am și supărat un pic A fost puțin geloasă că eu și tata am îndrăznit să facem o poză fără ea. Dar doar puțin…

Prima noastră oprire, Disneyland. Vă ținem la curent!”, a scris Adina Alberts, în prima fază, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Adina Alberts dezvăluie secretul cu care își menține silueta la 53 de ani. „Este o minune a naturii”. La ce alimente a renunțat / Exclusiv

Citeşte și: Adina Alberts, dezvăluiri despre viața alături de Viorel Cataramă: „Anul acesta facem 10 ani de căsătorie și vom petrece la Paris” / Exclusiv

Citeşte și: Adina Alberts, dezvăluiri despre viața alături de Viorel Cataramă: „Anul acesta facem 10 ani de căsătorie și vom petrece la Paris” / Exclusiv

„A fost o zi numai bună pentru o vizită la Disneyland”

Cei trei și-au continuat apoi aventura, iar prima oprire a fost , așa cum era de așteptat, la Disneyland. Deși timpul a fost prietenos cu ei, la un moment dat a început ploaia. „A fost o zi numai bună pentru o vizită la Disneyland. Nici foarte caldă, nici foarte însorită… La ora 6 a început să picure, așa că ne-am retras către hotel.

Am mâncat dintr-o înghețată imensă. Nu am reușit să o terminăm împreună.

Entuziasmul maxim al începutului de zi a fost temperat treptat de statul la cozi interminabile, chiar dacă am avut cel mai bun bilet posibil pentru două persoane”, a mai spus Adina Alberts.

Citeşte și: Cum scăpăm de celulită și de căderea părului. Ce spune medicul Adina Alberts / Exclusiv

Cum au trecut Adina Alberts și Viorel Cataramă peste 10 ani de mariaj

Adina Alberts și Viorel Cataramă sărbătoresc, în aceste zile, 10 ani de mariaj, la Paris. Chiar dacă relația lor a mai trecut și prin încercări, s-au susținut și au mers mai departe.

„După 10 ani de căsnicie, ne cunoaștem foarte bine, ne știm limitele și ni le respectăm reciproc.  Dacă soțul meu nu e de acord într-o primă instanță cu o propunere de-a mea, dacă argumentez corect și îi las spațiu de gândire, în final lucrurile se aranjează chiar mai bine decât îmi imaginam inițial. Răbdarea și toleranța ar trebui să caracterizeze fiecare relație, dar și iubirea și respectul reciproc”, spune Adina Alberts.

Medicul are doar cuvinte de laudă despre partenerul ei de viață. „Soțul meu este un împătimit al muzicii simfonice și de operă, un mare meloman. În altă ordine, este omul care m-a susținut în toate demersurile de până acum, chiar și atunci când poate nu agrea în totalitate deciziile luate. Anul acesta facem 10 ani de căsătorie și vom petrece această aniversare la Paris. Evident că vom fi toți trei, pentru că doar așa ne simțim compleți.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton