Adina Alberts și Andreea Perju, petreceri grandioase pentru fiicele lor, Briana și Ada

.

Adina Alberts și Andreea Perju și-au sărbătorit în weekend fetițele. Dacă Briana a împlinit opt ani și s-a bucurat de o aniversare ca la carte, Ada a făcut 10 ani și i-a avut pe toți cei dragi alături.

În același timp, Andreea Perju și-a mutat fiicele la o școală privată, dar Adina Alberts se declară mulțumită de învățământul de stat.

Adina Alberts și Viorel Cataramă, aniversare de basm pentru Briana

Adina Alberts și Viorel Cataramă ar face totul pentru fericirea fetiței lor. Briana și-a adunat, zilele trecute, colegii și s-a bucurat de o petrecere desprinsă parcă dintr-un basm. A avut de toate, un tort spectaculos, zâne. Briana a purtat o rochie albă ca de prințesă, dar tot în ținute albe au apărut și părinții ei, Adina Alberts și Viorel Cataramă.  

“Briana este o fetiță extrem de deșteaptă. Vine adesea cu niște replici care mă fac să cred că a mai trăit niște vieți anterioare. Îl iubește mult pe Dumnezeu, mereu vorbim despre el. Ne spunem în fiecare seară rugăciunile împreună, inclusiv ruga pentru români și România.

Da, Briana este copilul care se roagă seară de seară, împreună cu mama ei, pentru români, ca să fim uniți, să fie pace, să fie sănătate și bunăstare în țara noastră. Vă vine să credeți?! Dacă se întâmplă ca ea să adoarmă înainte ca eu să ajung acasă, primul lucru care mă întreabă dimineață este dacă am spus rugăciunile de seară”, mărturisea Adina Alberts pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Mihai Găinușă, despre furtunile din carieră și viața de familie. Ce i-a cerut soției înainte ca fiica lor să se nască / Exclusiv

Andreea Perju, despre Adda, fiica ei: „A reușit să mă țină pe o linie de plutire”

La rândul ei, Andreea Perju a vrut să îi ofere fetiței ei o aniversare de neuitat, iar nota dominantă, a fost, de asemenea, albul. Vedeta a recunosct că a fost copleșită de emoții acum când fiica ei trece într-o nouă etapă de viață.

“10 ani de ADA. Zece ani de copil solar care a reușit să mă țină pe o linie de plutire și să mă facă mereu să-mi găsesc motivația. De azi începe un nou capitol. Sunt copleșită de emoții, așa că mâine îmi adun gândurile și revin cu mai multe cuvinte. La mulți ani, copil frumos! Ești minunată!”, a fost mesajul postat de Andreea Perju pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Adina Alberts dezvăluie secretul cu care își menține silueta la 53 de ani. „Este o minune a naturii”. La ce alimente a renunțat / Exclusiv

Citeşte și: Andreea Perju, un nou început după divorț: “Am învățat să spun ‘te iubesc’ fără să-mi fie frică” / Exclusiv

Citeşte și: De ce și-a mutat Andreea Perju fetele la o școală privată. „Am fost determinată să fac acest pas!”

Andreea Perju a fost încercată din plin de viață

Andreea Perju a trecut prin momente complicate în ultimii doi ani. A lăsat în urmă un divorț și o intervenție complicată la sân. Vedeta a dezvoltat un adenom și în timp situația s-a complicat. “Ultima perioadă a fost cu de toate, ca o shaorma, exact cum au fost ultimii doi ani.

Până să ajung aici am fost în priză. În ultimele luni, am trecut de la agonie la extaz, dar poate tocmai în asta constă frumusețea vieții. Poate că nu sunt făcută să trăiesc lin și liniștit, dar știu că pot trăi cu recunoștință și bucurie.

Sunt într-un loc unde timpul pare că se poate opri. Unde mă trezesc conștientă de ce înseamnă să fiu conectată la mine. Unde pot recunoaște că nu mi-e simplu și unde îmi pot da frâu liber trăirilor, fie ele pozitive, negative sau frici și angoase.

Pentru că aici e ACASĂ, chiar dacă e departe de CASĂ. Viața mi-a luat dar mi-a și dat cei mai buni oameni de pe Planetă. Pentru tot ce am, merg mai departe cu inima deschisă”, spunea Andreea Perju, de curând, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton