Adina Alberts, despre acuzațiile de malpraxis aduse de Vica Blochina: „Totul a fost făcut în așa fel încât ea să câștige notorietate” / Video

.

Adina Alberts a fost acuzată, în urmă cu câțiva ani, de malpraxis de către Vica Blochina. Deși atunci nu a vrut să reacționeze în niciun fel la acuzațiile aduse de fosta balerină, știind că ea a realizat corect operația, după doi ani, medicul a dat-o în judecată.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adina Alberts a afirmat că este de părere că Vica a vrut atunci doar să câștige notorietate, mai ales că atunci urma să fie lansată propria ei emisiune.

Adina Alberts, detalii despre acuzațiile aduse de Vica Blochina

Vica Blochina a fost operată de Adina Alberts, însă, după câteva săptămâni, fosta balerină a acuzat-o pe aceasta de malpraxis. La două săptămâni de la operație, medicul i-a scos firele Vicăi și i-a spus ce are voie și ce nu are voie să facă în următoarea perioadă pentru a se reface complet. Totuși, aceasta a plecat în concediu și nu a respectat sfaturile Adinei.

La revenirea din vacanță, Vica Blochina a acuzat-o public pe Adina Alberts de malpraxis. Aceasta nu a vrut să reacționeze, știind că ea a făcut totul ca la carte. Totuși, după doi ani, a decis să o dea în judecată pe fosta ei pacientă, după ce fiul ei i-a zis că a auzit că a greșit o operație. A câștigat procesul în toamna anului 2016.

Acum, medicul a afirmat că este de părere că Vica a făcut acele declarații pentru a câștiga notorietate, înainte de lansarea propriei emisiuni.

„Sincer, în clinică, eu nu simțeam absolut deloc. Pacientele veneau cu aceeași deschidere, aveam foarte mult de lucru, eram extrem de concentrată la vremea respectivă. Presa m-a solicitat foarte mult, ca să nu folosesc alt cuvânt. De exemplu, era o emisiune celebră, la un alt post de televiziune, era în direct emisia. Vica Blochina era invitată în platou și pe mine mă sunau, să îmi ceară drept la replică”, a spus Adina Alberts fiind întrebată cât a afectat-o scandalul cu Vica Blochina.

Citește și: Cum scăpăm de celulită și de căderea părului. Ce spune medicul Adina Alberts / Exclusiv

Citește și: Fructul care te poate ajuta dacă îți cade părul. Medicul Adina Alberts: „Regenerează foliculul pilos și stopează albirea prematură”

„La două săptămâni după ce am scos firele, ea a plecat în Cipru”

Celebrul medic estetician a precizat că Vica nu a respectat indicațiile ei și, la două săptămâni după ce i-a scos firele, fosta balerină a plecat în vacanță, la plajă.

„Nu știam despre ce e vorba, nu înțelegeam ce are, nu am știut câteva săptămâni bune care e problema ei locală, pentru că totul a fost făcut în așa fel încât ea să câștige notorietate, să câștige încrederea jurnaliștilor, și a și câștigat-o, și eu să fiu pusă într-o situație în care nu știu ce să zic, pentru că, efectiv, nu știam ce s-a întâmplat cu ea”, a povestit medicul primar în chirurgie plastică.

„Eu nu aveam de unde să știu că, la două săptămâni după ce am scos firele, ea a plecat în Cipru, stătea la plajă. Dar, și când a avut firele, în acele două săptămâni în care încă erau pansamentele, a fost perioada aceea în care ea era nu știu pe unde, o găsisem eu pe Internet. A desfășurat tot felul de activități interzise, deci nu am avut de unde să știu ce s-a întâmplat cu ea. A fost, pur și simplu, o lucrare, o lucrătură, nu știu cum să o numesc, mediatică, pentru ca ea să își lanseze o emisiune care începuse din toamna acelui an”, a precizat Adina Alberts în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Adina Alberts și Viorel Cataramă și-au dus fetița la Paris la împlinirea celor 10 ani de mariaj: „Noi trei ne împăcăm de minune la acest capitol”

Citește și: Adina Alberts dezvăluie secretul cu care își menține silueta la 53 de ani. „Este o minune a naturii”. La ce alimente a renunțat / Exclusiv

Adina Alberts a dat-o în judecată pe Vica Blochina

La doi ani de la acuzațiile de malpraxis aduse de Vica Blochina, Adina Alberts a decis să o dea în judecată. Asta, după ce fiul ei. Ștefan, i-a spus că a auzit că a greșit o operație. Medicul a câștigat procesul și a primit de la Blochina despăgubiri în valoare de 20.000 de euro, bani pe care i-a donat unei case de copii.

„Foarte mult, foarte mult (n.r. cât i-a fost afectată reputația). Ulterior mi-am dat seama. Viorel, soțul meu, mereu îmi spunea ”Hai să nu o lăsăm, hai să nu o lăsăm”. În 2013, noi ne pregăteam să ne căsătorim. Ea, cu trei zile înainte de căsătorie, a făcut un serial, într-un ziar, denigrându-mă constant, cu niște cuvinte absolut incredibile ce a putut să publice acel ziar”, a povestit Adina Alberts.

„Am vrut tot timpul să trec cu vederea, deși cred că a fost o greșeală, să nu ies să îi dau replica, până în momentul în care a venit Ștefan și mi-a zis lucrul acela și am realizat cât de gravă e problema. Am dat-o în judecată, am câștigat definitiv, judecătorul a zis că este o impostoare, sunt cuvintele judecătorului”, a mai spus medicul estetician.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adina Alberts

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton