Adina Alberts a plecat cu soțul ei, Viorel Cataramă, și cu fiica lor în Egipt. Imagini rare cu cei trei

.

Adina Alberts se bucură în aceste zile, alături de soțul ei, Viorel Cataramă, și fiica lor, Briana, de o vacanță în Egipt. Cei trei descoperă în aceste zile Alexandria și se declară cuceriți.

Adina Alberts se declară impresionată de minunile din Egipt, de cetatea Qaitbay sau de biblioteca locală, dar aventura e abia la început, pentru că mai au multe de trăit.

Adina Alberts și Viorel Cataramă, vacanță în Egipt

“Astăzi am vizitat Citadel of Qaitbay…Fortul, Cetatea sau Citadela Qaitbay din Alexandria. Este situată exact pe locul în care a existat vestitul Far al Alexandriei, una din cele 7 minuni ale lumii antice.

Cetatea Qaitbay a fost construită în 1477 de către sultanul Ashraf Sayf al-Din Qaitbay, ca protecție împotriva invaziilor otomane. Imediat ce am pus piciorul în interior am simțit și recunoscut perioada, și am găsit atât de multe asemănări cu ruinele cetăților din vremea domniei lui Ștefan cel Mare din nordul Moldovei. Doar că noi avem doar ruine. Iar aici am regăsit o cetate atât de bine conservată… Incredibil!”, mărturisește Adina Alberts, pe o rețea de socializare.

Adina Alberts, siluetă de adolescentă la 53 de ani

La 53 de ani, vedeta afișează o siluetă de invidiat, iar mărturie stau pozele postate pe rețele de socializare. Adina Alberts a optat în călătorie pentru o ținută mai lejeră, tricou și blugi scurți, care îi scot foarte bine în evidență calitățile fizice.

 Soția lui Viorel Cataramă evită grăsimile și a redus foarte mult carnea din meniu, iar dulciuri consumă doar de două ori pe săptămână. Ba mai mult, Adina Alberts nu se desparte de ceaiul de cimbrișor, iar rezultatele se văd. “Mănânc puțin, din ce în ce mai puțin. Beau apă dar nu exagerez. Cam un litru de apă pe zi în lunile de iarnă. Vara mai mult. În fiecare dimineață, pe stomacul gol, beau două pahare de apă de la robinet, filtrată. Fac mult sport. Sunt chiar dependentă de sport.

Fac masaje corporale cu uleuri diverse. Mănânc mereu bio sau cel puțin asta încerc să fac. Nu există masă fără salată sau legume de tot felul. Evit grăsimile, pentru că nu le mai pot tolera. Am redus foarte mult aportul de carne. Cred că sunt pregătită să devin lacto-vegetariană. Iar dulciuri consum de maxim două ori pe săptămână. Și am un secret pe care îl voi dezvălui acum, este vorba de ceaiul de cimbrișor care este nelipsit din viață mea. Este o minune a naturii”, dezvăluia Adina Alberts, pentru UNICA.ro.

Citeşte și: Adina Alberts dezvăluie secretul cu care își menține silueta la 53 de ani. „Este o minune a naturii”. La ce alimente a renunțat / Exclusiv

Citeşte și: Cum scăpăm de celulită și de căderea părului. Ce spune medicul Adina Alberts / Exclusiv

Citeşte și: Adina Alberts: Ceaiul care este leacul absolut al „bilei leneșe” și al migrenelor teribile

Citeşte și: Adina Alberts și Andreea Perju, petreceri grandioase pentru fiicele lor, Briana și Ada

Adina Alberts: „Briana a alergat pe toate coridoarele”

Vedeta crede că această călătorie a făcut-o fericită în primul rând pe fiica ei, Briana, care a explorat fiecare lor.” Ne-am bucurat enorm să o vizităm. Mai ales Briana, care a alergat pe toate coridoarele descoperind fiecare încăpere, etaj, scară, cotlon”, precizează Adina Alberts.

„Sunt trimiși de școală să studieze la bibliotecă. Și asta în plină eră Google!”

Cunoscutul medic a ajuns cu familia și la biblioteca din Alexandria, care, în mod surprinzător, era plină de tineri. “Ieri am vizitat biblioteca din Alexandria. O clădire nouă, multifuncțională, plină de cărți, evident. Dar mai ales plină de tineri care studiau. Am aflat că sunt trimiși de școală să studieze la bibliotecă. Și asta în plină eră Google. Impresionant!

Copiii nu au voie în incintă, tocmai pentru că atmosfera de studiu este una autentică. Așa că după ce am realizat câteva poze din singurul loc în care am avut acces toți trei, Briana a mers la “biblioteca copiilor”, un etaj mai sus, unde a desenat și colorat până ne-am terminat noi turul. Și am băut și o cafea în doi”, povestește Adina Alberts.

Adina Alberts și Viorel Cataramă sunt căsătoriți de 10 ani

S-au întâlnit la maturitate și au făcut ca povestea lor să curgă frumos înainte. Și-au fost sprijin și alinare. Nu a fost ușor, dar au luptat și au reușit, pentru că în viața lor nu a fost loc de tentații, ci doar de realizări. Adina Alberts și Viorel Cataramă au marcat în acest an 10 ani de căsătorie.

Când apar discuțiile inevitabile între soți, cine cedează primul? “Cedăm pe rând, dar nu ne prea caracterizează discuțiile în contradictoriu. După 10 ani de căsnicie ne cunoaștem foarte bine, ne știm limitele și ni le respectăm reciproc.  Dacă soțul meu nu e de acord într-o primă instanță cu o propunere de-a mea, dacă argumentez corect și îi las spațiu de gândire, în final lucrurile se aranjează chiar mai bine decât îmi imaginam inițial. Răbdarea și toleranța ar trebui să caracterizeze fiecare relație, dar și iubirea și respectul reciproc”, spunea Adina Alberts, pentru UNICA.ro.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton