Adevărul despre relația Mariei Constantin cu Augustin Viziru

.
Acuzată de Marcel Toader că ar avea o relație cu Augustin Viziru, Maria Constantin a spus adevărul aseară într-o emisiune TV.

Ea susține că nu este nimi cadevărat și că i se par aproape amuzante acuzațiile soțului. ”Augustin Viziru este omul pe care l-am văzut doar la acel show, dar şi la un moţ în Bucureşti. Deci, l-am văzut doar de două ori în viaţa mea”, a spus Maria Constantin. Ea mai susține în ultimii ani de căsnicie a fost cea care a câștigat mai mulți bani.

”Am plecat de la Marcel cu trei bagaje. În ultimii doi ani, eu am adus banii în casă. Eu cred că Marcel a clacat. Deja se află la cea de-a șasea căsătorie. Despre ce vorbim?”, au fost cuvintele Mariei.

Sunat de Cătălin Măruț, Augustin Viziru a vorbit și el despre așa-zisa relație. ”Cu Maria m-am întâlnit doar de două ori. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Și până la urmă, dacă prin absurd ar fi fost așa, care este problema? Eu nu am nicio obligație. Cel mai frumos era să mă sune direct și să mă întrebe dacă e adevărat. Așa era normal, nu să vii să vorbești la tv. Nu este nimic adevărat”, a declarat Augustin.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton