Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle a refuzat invitația la Jocurile Invictus din Marea Britanie: „Au fost huiduieli”

.

Meghan Markle nu va vizita Marea Britanie împreună cu Prințul Harry, săptămâna viitoare, când ducele de Sussex va paticipa la Jocurile Invictus de la Londra. Pe de altă parte, ducesa va fi prezentă la vizita din Nigeria, ce va avea loc la scurt timp după evenimentul din Regatul Unit. Un expert regal a explicat acum care ar fi adevăratul motiv din spatele deciziei lui Meghan de a nu călători împreună cu soțul ei pe pământ britanic.

De ce Meghan Markle nu călătorește cu Prințul Harry în Marea Britanie

Prințul Harry va fi la Londra pe 8 mai pentru a participa singur la un serviciu aniversar al Jocurilor Invictus, înainte de a se alătura soției sale pentru o vizită în Nigeria, mai târziu în cursul lunii. Deși Meghan nu a dat niciun motiv pentru care nu participă la slujbă, au apărut diferite speculații pe acest subiect.

Ducesa de Sussex nu a mai fost în Marea Britanie din septembrie 2022, la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Acum, un expert regal a remarcat că motivele pentru care Meghan ar vrea să stea departe ar putea fi la fel de simple precum îngrijorările legate de îngrijirea copiilor și siguranța ei.

Corespondentul regal Jack Royston și-a spus părerea cu privire la motivul pentru care Meghan Markle ar refuza să meargă în Marea Britanie, însă va lua parte la călătoria în Nigeria.

„Piesa centrală a acestei vizite este o slujbă de Ziua Recunoștinței pentru Invictus la Catedrala Sf. Paul. Ultima dată când Meghan a mers acolo, ea și Harry au fost huiduiți de admiratorii familiei regale. Asta a fost în timpul Jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a. Au fost urale de asemenea, dar au fost cu siguranță huiduieli, iar asta s-a întâmplat în timpul unui serviciu similar de Ziua Recunoștinței”, a explicat acesta, potrivit The Mirror.

Citește și: Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea dispărute. Gestul controversat al ducesei de Sussex a devenit viral / Video

Citește și: De ce a părăsit, de fapt, Meghan Markle familia regală: „Voia să fie vedeta”. Cum se comporta ducesa de Sussex cu angajații

Jack a remarcat apoi că Meghan are putea avea parte de o primire mult mai prietenoasă în Nigeria, deși a ales să ignore avertismentele de siguranță primite.

„Dimpotrivă, Meghan va primi, evident, o primire foarte pozitivă în Nigeria, așa că s-ar putea să aleagă pur și simplu această călătorie, în detrimentul posibilității unui alt moment de orgoliu în mâinile monarhiștilor care nu o plac prea mult”, a precizat corespondentul regal.

Meghan Markle, urmărită de amintirile neplăcute din Marea Britanie?

El a adăugat, de asemenea, că Meghan ar putea pur și simplu să evite Marea Britanie din cauza amintirilor negative pe care le are din timpul petrecut acolo, adăugând că „ar putea fi cu adevărat la fel de simplu ca faptul că Marea Britanie are, probabil, niște amintiri destul de dificile pentru ea”.

Corespondentul regal a subliniat apoi dificultățile cu care se confruntă ca părinte atunci când optează pentru orice excursie departe de casă, menționând că „pe un front mai emoțional, plecarea pentru perioade lungi de timp este dificilă ca părinte, pentru că trebuie să-ți lași copiii în urmă”.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, discuții din cauza copiilor. Ducesa de Sussex îi vrea pe Archie și Lilibet în lumina reflectoarelor

Citește și: Meghan Markle, geloasă pe relația dintre Prințul Harry și Kate Middleton: „Chiar credea că va fi prințesă”

Jack a exprimat, de asemenea, preocupările de securitate cu care Harry și Meghan se confruntă cu copiii lor, adăugând că „nu este imposibil, presupun, să-i ia pe Archie și Lilibet cu ei, dar s-ar putea să nu vrea… Harry și Meghan nu au protecție garantată de poliție în Marea Britanie, așa că pur și simplu ar putea simți că țara nu este sigură pentru întreaga familie”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton