Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, momente de coșmar la plecarea din America

.

Adelina Pestrițu, soțul ei, Virgil Șteblea, și fiica lor, Zeny, au petrecut o vacanță de poveste în America. Finalul ei a lăsat-o, însă, fără cuvinte pe frumoasa brunetă, care a tras spaima vieții.

Adelina Pestrițu și familia ei au fost prinși de cutremur în aeroport, asta în timp ce un uragan lovise orașul Los Angeles.

Adelina Pestrițu, prinsă de cutremur și de uragan în S.U.A

“Decolarea asta a fost făcută sub sunet de alarme din cauza uraganului Hilary, care fix în momentul plecării noastre era în desfășurare în Los Angeles. Și recunosc că a fost cea mai stresantă din câte am trăit vreodată.

Ce-i drept, la momentul la care a lovit California și-a pierdut din intensitate (inițial a fost gradul 4) și s-a transformat într-o ploaie tropicală, cu avertizări care mai de care mai înfiorătoare. Cel puțin pentru un om ca mine, cu mare frică de turbulențe și mai nou…de uragane.

Unde mai pui că după toate astea “și-a făcut apariția” și un cutremur de 5.1 care ne-a prins în aeroport. După 3h am reușit să decolăm și chiar dacă nu se vede stresul pe fața mea în pozele astea, să știți că a fost din plin. Ce să zic?! Frumoasă vacanță în America, dar finalul ei intră în istorie”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Adelina Pestrițu, sexy în S.U.A. Cum s-a afișat vedeta la plajă, în Malibu

Citeşte și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, investiție importantă pentru viitorul lor și al fiicei: „Ne-am maturizat”

Citeşte și: Cât câștigă Adelina Pestrițu ca influencer? “Nu fac asta într-o disperare de bani”. De ce refuză unele contracte / Exclusiv

„Vreau să ajungem acasă cu bine și să mănânc o supă”

Vedeta știe ce va face atunci când va ajunge acasă și toate astea vor rămâne în urmă.

“Acum vreau să ajungem acasă cu bine și să mănânc o supă cum numai noi, românii, știm să facem”, a mai spus ea.

Citeşte și: Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, cuplul serii la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Detaliul care a atras toate privirile

Adelina și Virgil Șteblea și-au dus fiica la Disneyland

Adelina Pestrițu revină în țară și cu multe amintiri frumoase, chiar dacă finalul pare demn de un film. Vedeta și soțul ei au reușit să își ducă fiica la Disneyland și s-au distrat de minune. Cei trei mai bifaseră o astfel de experiență și în urmă cu doi ani în urmă, dar de data asta a fost cu totul altfel.

“Aproape 12h petrecute în cel mai frumos parc de distracții (pentru mici și mari) din lume, Disneyland. Acum la final de zi, ne dor picioarele, suntem obosiți, dar foarte fericiți.

Nu suntem la prima experiență în această lume magică, dar astăzi totul a fost diferit față de experiența de acum doi ani din Orlando, când Zeny era cam micuță ca să se poată bucura pe deplin. Ne-a plăcut, mai venim”, mărturisea Adelina Pestrițu.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton