Adelina Chivu a împlinit 42 de ani. Cum a arătat mireasă, în ziua nunții cu Cristi Chivu, în 2008

.

Adelina, soția lui Cristi Chivu, a ales să renunțe la viața ei în lumina reflectoarelor pentru a-l urma pe cel pe care îl iubea în Italia. Vedeta prezenta știrile sportive la Antena 1 atunci când s-a îndrăgostit de Cristi Chivu și s-a mutat la Milano. Și nu a dat greș, pentru că legătura lor a devenit tot mai sudată cu timpul. Astăzi, 3 ianuarie, Adelina Chivu împlinește 42 de ani și este la fel de frumoasă ca atunci când devenea soția cunoscutului fotbalist.

Adelina Elisei și Cristi Chivu (43 de ani) s-au cunoscut în vara lui 2007, la un concert al trupei Holograf, printr-un prieten comun. Fotbalistul s-a lăsat vrăjit de farmecul știristei și a început să o caute. Cu o săptămână înainte de nuntă, care a avut loc pe 6 iulie 2008, cei doi aflaseră că vor deveni părinți. Bucuria a umbrit accidentul pe care-l suferise Cristi la umăr. Nunta a avut loc pe domeniul Stirbey, iar nași le-au fost Manuela și Victor Becali.

Cum s-au cunoscut Adelina și Cristi Chivu

„Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui, mărturisea ea, la un moment dat, la PRO TV.

Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți de aproape 16 ani și au două fiice împreună, Natalia (15 ani) și Anastasia (13 ani), iar povestea lor curge frumos înainte. O fire timidă la început, acum Adelina arată spectaculos și pare că a câștigat pariul cu timpul.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor acești ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu ne dădeam șanse, dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. După asta a venit sarcina cu Natalia. Ai grijă ce-ți dorești a fost. Adică îmi doream, dar…Eu nu văzusem copil nou-născut până atunci. Noroc că a fost foarte bună Natalia cât a fost bebeluș. Nu același lucru pot să spun și despre Anastasia, că de aia am doar doi copii și nu m-am întins un pic cu numărul”, mai spunea ea.

Citeşte și: Ce destinații de vacanță au ales vedetele la început de an: „Am visat 15 ani să ajung aici. E paradis!”

Citeşte și: Monica Tatoiu, dezvăluiri după 41 de ani de relație cu soțul: „Noroc că sub apă nu ne mai certăm”

Citeşte și: Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță: „Pagina 1 din 366 a început cu un sincer Da”

Citeşte și: Catrinel Menghia a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. „La mulți ani 2024!”

„Vara avem o lună în care nu ne vedem”

Au reușit să facă din mariajul lor unul de poveste, chiar dacă nu petrec mult timp împreumă.

„Cred că datorită faptului că e plecat foarte des, am avut timp să ne fie dor. În weekend nu suntem niciodată împreună, vara avem o lună în care nu ne vedem. Avem stabilită o vacanță doar pentru noi doi sau cu prietenii, dar fără copii. Încerc să fie și el cu fetele într-o vacanță”, susținea Adelina.

Foto: Libertatea, Prosport, arhivă, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton