Adele ia o pauză „incredibil de lungă” de la muzică și scenă. De ce a luat artista această decizie: „Vreau să-mi trăiesc viața”

.

Adele și-a încheiat rezidența la Munchen sâmbătă cu un al 10-lea spectacol în orașul german, în timpul căruia și-a reiterat planul de a lua o pauză lungă de la muzică după încheierea show-urilor „Weekends With Adele” din Las Vegas din această toamnă.

Adele a decis să ia o pauză „incredibil de lungă” de la muzică

Adele a decis să ia o pauză lungă de la muzică, după ce își încheie seria de concerte deja planificate din Los Angeles, din această toamnă. Emoționată, cântăreața britanică a făcut dezvăluirea în fața publicului din Munchen, unde a susținut nu mai puțin de 10 concerte.

„Am nevoie doar de odihnă. Mi-am petrecut ultimii șapte ani construind o nouă viață pentru mine și vreau să o trăiesc acum”, a spus Adele, emoționată, publicului, potrivit Rolling Stone.

„Vreau să-mi trăiesc viața pe care am construit-o și o să-mi fie teribil de dor de voi”, a completat artista.

Citește și: Cum își vindecă Adele mahmureala. Artista a dezvăluit secretul dimineților fără dureri de cap

Citește și: Adele, ieșire violentă în timpul unui concert. S-a oprit din cântat pentru a jigni pe cineva din public

Cântăreața a adăugat că intenționa ca show-urile de la Munchen să fie ultimele, însă a fost nevoită să își schimbe planurile când și-a reprogramat datele amânate din Las Vegas, pentru această toamnă.

„Dar după aceea nu vă voi mai revedea pentru o perioadă incredibil de lungă. Și vă voi ține cu drag în inima mea pe tot parcursul aceste pauze”, a precizat ea.

De ce se retrage artista britanică

Într-un interviu radio din iulie, Adele a dezvăluit pentru prima dată că se va îndepărta de muzică pentru a se concentra pe familia sa și pe „alte lucruri creative” după terminarea show-urilor.

Spectacolele  din Las Vegas ale artistei au început în noiembrie 2022, fiind stabilite 100 de show-uri până la încheierea- lor, în noiembrie 2024.

„Nu am deloc planuri pentru muzică nouă”, a spus Adele în luna iulie.

Citește și: Se număra printre frumusețile din lumea televiziunii, dar a ajuns de nerecunoscut din cauza intrevențiilor estetice. Vedeta a împlinit 57 de ani

Citește și: Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu divorțează după cinci ani de căsnicie

„Vreau o pauză mare după asta și cred că vreau să fac alte lucruri creative, doar pentru puțin timp”, a precizat ea.

La începutul acestui an,Adele a recunoscut limitele cu care se confruntă fanii ei care vor să o vadă ive, singura lor opțiune fiind să ia avionul spre Las Vegas sau Munchen.

„Pur și simplu nu cred că voi scrie un album pentru o vreme, dar data viitoare când o voi face, voi veni oriunde locuiți”, spunea ea atunci.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adele

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton