Adela Popescu și Radu Vâlcan, peripeții în Bali. Spaima pe care au tras-o cei doi din cauza fiului lor, Alexandru

.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au stat aproape o lună în Bali și s-au întors cu multe amintiri frumoase. Deși au trecut prin câteva peripeții acolo, vedeta sejurului a fost de departe Alexandru.

Fiul celor doi își face cu ușurință prieteni, nu se dă în lături atunci când poate încerca o experiență nouă și are un talent înăscut pentru sport. Aventura prin care a trecut departe de țară i-a lăsat însă fără cuvinte pe părinții săi.

Adela Popescu, mândră de fiul ei

“Am tot postat legat de cât de mândri suntem de Alexandru și de curajul lui, pe care noi nu-l bănuiam. Adică, Alexandru nu a fost niciodată un copil timid. Foarte vorbareț, foarte volubil, calitatea lui principală, din punctul nostru de vedere, era că-și făcea foarte repede prieteni.

Avea o putere de adaptabilitate fenomenală, pur și simplu. Însă când trebuia să mergem la un loc de joacă se dădea, dar nu era așa înnebunit, era mai precaut, punea un picioruș înainte, să nu se lovească. El, copil fiind, nu s-a lovit, nu-mi amintesc să aibă niște lovituri nasoale, cum a avut Andrei”, a povestit Adela Popescu pe o rețea de socializare.

Alexandru pare făcut pentru competiții și nu contenește să își surprindă părinții. Ba mai mult, de curând a ieșit primul la un concurs.

”Merge la cursuri de actorie, merge și la înot, nu foarte mult, înoată cu noi, desigur, și a făcut și câteva cursuri. La concursul de înot de la școală, ce credeți, a ieșit primul. Eram și pregătită ce să-i spun, că nu-i așa de important, că important e că participă și noi oricum suntem mândri de el. De unde, a câștigat. Iarăși, cu bicicleta a învățat foarte bine, pe noi ne-a surprins brusc”, a mai spus vedeta.

Citeşte și: Adela Popescu, dezvăluiri despre serile romantice cu Radu Vâlcan: „Am stat fără copii, ne-am redescoperit”. Unde pleacă în vacanță / Exclusiv

Citeşte și: De ce a ales Adela Popescu să-și dea copiii în sistemul de învățământ privat: „Când vezi o taxă poate să ți se pară mult, dar…” / Exclusiv

Adela Popescu: „Am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată”

Și ca și cum toate astea nu ar fi de ajuns, acum, în Bali, le-a dat ceva emoții părinților săi celebri. Fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a vrut să se dea cu tiroliana și nu a renunțat la idee până nu și-a dus planul la îndeplinire.

„Ne-am dus să vedem tot felul de atracții turistice, printre care și niște câmpuri unde aveau amenajate niște tiroliene, leagăne, dar erau ceva foarte sus. Și a zis că vrea să se dea pe tiroliană. Radu a zis: “Exclus, e prea sus, nu se poate”. Eu mi-am înghițit limba și am zis: “Hai mă să încercăm, dacă el vrea”.

Și s-a dat, fraților, eu am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată. Era singurul copilaș, nu-i făcusem instructajul, trebuiau să-l prindă de o plasă. În fine, s-a descurcat foarte bine, i-a plăcut maxim, a zis că vrea să se mai dea. Eu am zis: “Exclus data viitoare”, a mai povestit ea.

Vedeta are copiii la școli private

Adela Popescu spune că îi este dor de Vorbește lumea, emisiunea pe care o prezenta la PRO TV, dar e fericită că acum poate petrece mai mult timp cu cei trei băieți. Vedeta amână pentru moment revenirea pe sticlă, pentru că, după cum spune, programul pe care îl are acum îi permite să jongleze cu activitățile zilnice.

Adela recunoaște că este adepta învățământului privat și că acesta este drumul pe care îi va îndrepta pe cei trei copii. Cel mare urmează o școală particulară, iar cel mic este la o grădiniță particulară. Adrian o să meargă la aceeași grădiniță la care au mers frații lui, dar din toamnă.

Citeşte și: Adela Popescu, cum nu a mai fost văzută. Radu Vâlcan: „Una dintre instantaneele mele preferate” / Foto

Citeşte și: Adela Popescu și-a dus toată familia în Italia. Ce a surprins-o pe vedetă: „Au rătăcit și pașaportul”

„Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo”

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate.

Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la After School 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”, spunea prezentatoarea pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton