„E mai ceva ca Alain Delon”. Adela Popescu și-a copleșit soțul cu urări. Radu Vâlcan a împlinit 47 de ani

.

Radu Vâlcan a împlinit, astăzi, 47 de ani, dar, spre deosebire de anii când se pregătea temeinic pentru această zi și începea distracția încă din zori, de această dată a ales să petreacă altfel.

La ceas aniversar, prezentatorul de la Insula iubirii a băut o cafea cu soția lui, Adela Popescu, apoi a făcut integrame. După ce a răspuns la o parte din mesajele primite, Radu Vâlcan i-a urcat pe cei dragi în mașină și alături de ei și-a început călătoria către mare.

Radu Vâlcan a făcut integrame de ziua lui

„De ziua mea am completat integrame și am băut o cafea cu soția mea. Așa e de la o vârstă”, a mărturisit Radu Vâlcan pe o rețea de socializare.

Adela Popescu a început încă de dimineață cu urările. Actrița a ținut să îi mărturisească partenerului ei de viață că îl consideră mai ceva decât Alain Delon, semn că sentimentele dintre ei sunt la fel de intense ca la început. Azi e ziua soțului meu. Aș vrea pe început de zi să îi spun că e mai ceva ca Alain Delon. Mai pregătesc niște urări, dar mai întâi mă spăl pe păr și apoi. La mulți ani, iubire”, a scris Adela Popescu, pe o rețea de socializare.

Radu Vâlcan a plecat cu Adela Popescu și copiii la mare

Vedeta a revenit apoi cu detalii. Adela Popescu și-a anunțat urmăritorii că vor marca acest eveniment la mare, în familie. Prezentatoarea și soțul ei dețin pe litoral un apartament. Am urcat sărbătoritul în mașină, am luat copiii, un tort și am plecat la mare”, a precizat ea.

Radu Vâlcan a reacționat imediat. Prezentatorul a vrut să știe care e meniul și dacă îl așteaptă și un pahar de vin alb. Dai și-un pește și-un vin alb?”, i-a răspuns el Adelei Popescu.

Citeşte și: Britney Spears susține că s-a sărutat cu Ben Affleck. Imaginea pe care solista a făcut-o publică

Citeşte și: Nicu Covaci, îngenuncheat de o afecțiune necunoscută: „Iau 20 de pastile dimineața, 3 la prânz și încă 12 seara”

Citeşte și: De ce nu vrea Randi să concureze la Survivor sau Asia Express. Artistul a dat cărțile pe față: „Îți faci rău”

Citeşte și: Radu Ștefan Bănică, anunț de proporții în ziua în care a împlinit 22 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Ioana Văllimărescu

Citeşte și: Cum arată Daniela Crudu în luna a cincea de sarcină: „Am poftă de mâncare. Nu mă abțin de la nimic”. Fosta asistentă tv, anunț despre al treilea copil

Cum încearcă Radu Vâlcan și Adela Popescu să mențină pasiunea

Deși timpul pe care Adela și soțul ei îl petrec acum împreună este limitat, iar asta pentru că cei trei băieți necesită o atenție deosebită, serile romantice nu le lipsesc. „Nu avem timp atât de des cât ne-am dori, dar, după ce culcăm copiii, de multe ori desfacem o sticlă de vin și mai stăm pe canapea sau la masă. Ne-am luat un balansoar pe terasă, iar un altul în living, depinde cât e de cald afară și stăm acolo, ne bălăngănim și mai povestim chestii”, mărturisea Adela Popescu, pentru Unica.ro.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton