Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au logodit

.
Adela Popescu şi Radu Vâlcan au o relaţie din 2010 şi toţi cei care îi cunosc aşteptau cu nerăbdare momentul în care cei doi să facă anunţul oficial că s-au logodit.

Ei, bine, astăzi Adela Popescu a primit inelul de logodnă din partea lui Radu Vâlcan şi momentul a fost unul emoţionant, aşa cum a mărturisit vedeta pe blogu-i personal.

„E prea frumos inelul pe care l-am primit ca sa nu ma laud cu el. :))) Plus ca sigur cineva l-ar fi vazut si ar fi scris despre asta intr-un mod eronat, poate.
Asa ca… dragii mei, vreau sa aflati de la mine. Am spus “DA” din toata inima! Intr-o zi frumoasa de toamna, in orasul in care am iesit pe ascuns pentru prima data impreuna, la restaurantul la care am baut primul pahar cu vin ca un cuplu.
Suntem fericiti si am vrut sa stiti. 🙂

adela-popescu-radu-valcan

Poate intr-o zi o sa va spun toata povestea saptamanii de dinaintea momentului care este absolut savuroasa, credeti-ma! Stati sa-mi treaca euforia si ma pun pe scris. 🙂

Ps: Fotografia e de la fata locului. Nu e prea artistica, dar e adevarata si surprinde emotia in stare pura!”, a mărturisit Adela Popescu.

Cei doi s-au cunoscut în 2010, în timpul filmărilor la serialul „Iubire şi onoare”, iar de atunci formează un cuplu model în showbiz-ul autohton.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton