Adela Popescu, primele imagini din casa de la Șușani: „Am venit în vizită la căsuță”. Ideea proiectului a pornit de la copii

.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au demarat construcția casei de la Șușani, comuna în care actrița s-a născut și a copilărit și unde părinții ei, Doina și Doru Popescu, încă locuiesc. Actrița a surprins mai multe imagini de pe șantier și le-a postat pe Instagram.

Adela Popescu a postat primele imagini din casa de la Șușani

Anul trecut, Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) au cumpărat un teren la Șușani și au început un proiect de suflet, construcția unei case unde, alături de cei trei copii, Alexandru, Andrei și Adrian, să se retragă din agitația Capitalei.

„Am venit în vizită la căsuță. Nu pot să vă zic cât de fericită sunt”, a spus Adela Popescu într-un Insta Story de pe șantier. Actrița a postat mai multe fotografii din interiorul casei, dezvăluind o priveliște pitorească spre restul caselor din sat.

Citește și: Cum a scăpat Adela Popescu de amendă, după ce a fost oprită de Poliție, în trafic: „Oamenii mă iubesc”

De ce își construiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan casă la Șușani

Din imaginile foto și video postate de Adela Popescu, locuința pare să aibă cel puțin un etaj. Construcția va avea un design clasic și elegant, cu ferestre arcuite. Actrița a postat și o randare pentru viitoarea lor bucătărie, în nuanțe neutre calde.

Adela Popescu și Radu Vâlcan locuiesc în București, alături de cei trei băieți, iar în 2022 și-au cumpărat și un apartament pe litoral, în stațiunea Olimp. Anul acesta în mai, alături de mai mulți prieteni, Adela și Radu vor deschide și un hotel la Vama Veche.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au inaugurat locuința de la mare: „Dormim pentru prima oară în apartamentul nostru”

Ideea a pornit de la copii. „Un proiect de suflet”

„Noi ne-am dat seama, din dinamica familiei noastre, că mergem des la Șușani. Ne simțim foarte bine acolo, atât noi, cât și copiii. De la ei a pornit. Noi încercăm să găsim soluții să le facem o copilărie cât mai frumoasă. Ne-am dat seama că în orice alt loc din țara asta, poate care e chiar mai frumos din punct de vedere al decorului, ei nu se vor simți la fel de bine și asta pentru că acolo locuiesc părinții mei”, spunea Adela Popescu anul trecut, pentru Unica.ro.

Tot atunci, Adela Popescu ne spunea că abia de Paște casa va fi locuibilă. Cu Paștele la doar o lună distanță, este posibil ca finalizarea locuinței să aibă loc mai târziu decât prevedea actrița. „Este un proiect care nu ne va aduce niciodată bani. Nici nu vom locui permanent. E pur și simplu un proiect de suflet. Ne imaginăm ca vacanțele de vară să le petrecem în principiu acolo”, a mai spus actrița anul trecut, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram

Vezi pe Libertatea subiectele la matematica Bacalaureat 2024 si subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreste pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică Bacalaureat 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton