Adela Popescu, lecție de încredere în sine: „Sunt femei mult mai talentate și frumoase, cu toate astea eu am reușit” / Exclusiv

.

Adela Popescu revine pe marele ecran după o pauză de mai mulți ani, în filmul „Retreat Vama Veche”, care va avea premiera la începutul anului 2024. Într-un interviu pentru UNICA.ro, Adela a povestit cum a decurs revenirea la actorie, cum și-a construit o încredere în sine de neclintit, dar și cum a fost să lucreze din nou cu Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu din anul 2010, iar în august 2023 au aniversat 8 ani de căsnicie. Împreună au trei copii, trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Pentru UNICA.ro, Adela a povestit cum au decurs săptămânile de filmare pentru „Retreat Vama Veche”, departe de copii, dar și cum reușește să aibă încredere în sine în industriile competitive ale televiziunii și cinematografiei.

Adela Popescu a spus cum a fost să lucreze din nou cu Radu Vâlcan

Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu sunt protagonistele filmului „Retreat Vama Veche”. Prietene atât în film, cât și în realitate, Adela, Laura și Ada s-au simțit grozav pe platourile de filmare. Deși activează într-un domeniu foarte competitiv, actrițele nu sunt geloase unele pe succesul celorlalte. Într-un interviu pentru UNICA.ro, Adela Popescu a explicat ce a ajutat-o pe ea să dobândească această siguranță de sine.

Cum a fost la filmările pentru „Retreat Vama Veche”?

Am fost foarte fericită. Eu am mai primit propuneri de a face seriale sau filme dar n-am simțit că sunt pregătită, că era momentul potrivit. Dar când am vorbit cu Petre Năstase și mi-a zis scenariul am zis da instant, nu m-am sfătuit cu nimeni. După ce am confirmat am vorbit și cu Radu. A fost o atmosferă superbă, ne-a plăcut foarte mult tuturor. Pe undeva prin februarie, martie ar trebui să se lanseze. Sper să se simtă cât de bine ne-am simțit noi acolo.

Citește și: De ce a mers Adela Popescu la terapie: „Am făcut câteva ședințe de psihosomatică”. Ce a descoperit despre problemele copiilor / Exclusiv

Citește și: De ce își construiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan casă la Șușani: „Nu ne va aduce niciodată bani” / Interviu exclusiv

Adela Popescu, despre filmările pentru „Retreat Vama Veche”: „Pe început m-am simțit puțin anesteziată”

S-a simțit că nu ai mai avut exercițiu în ultimii ani?

S-a simțit. Aveam momente când mintea mea știa cum trebuia să sune replica, dar fața nu mă ajuta deloc. Îmi dădeam seama văzând la monitor, că nu am reușit să transmit ce gândeam că trebuia să fac. Asta se cheamă o lipsă de exercițiu. Și în actorie e ca orice instrument. Trebuie să exersezi. Când nu exersezi îți ieși din mână. Pe început m-am simțit puțin anesteziată.

Sunt în discuții pentru proiecte în televiziune în continuare. Acum, după experiența asta cu „Retreat Vama Veche”, am redescoperit plăcerea de a juca. Acum nu mai sunt vehementă împotriva proiectelor de genul.

Citește și: Adela Popescu, despre serile cu Radu Vâlcan: „Vi se întâmplă?” Cum își fac timp pentru ei, cu trei copii acasă

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit opt ani de căsnicie. Mesajul neașteptat primit de la Cove

Adela Popescu și Radu Vâlcan, aproape trei săptămâni fără copii pentru filmările „Retreat Vama Veche”: „A fost ca o lună de miere, foarte frumos”

Ai avut scene cu Radu?

Nu sunt directe. El a avut o relație cu prietena mea din film, Eva, jucată de prietena mea din viața reală, Ada Condeescu.

A fost mai simplu să nu lucrez cu el. Am putut să-l văd din exterior. Încă o dată am descoperit că, din punctul meu de vedere, Radu este un actor absolut fabulos. Petre Năstase mi-a spus că nu și-a imaginat că Radu este atât de talentat și nu doar talentat, era impecabil la filmare. Noi ne hăhăiam, el era concentrat, asumat și când dădea replica era perfect. La noi nu era bine, mai uitam textul. El era foarte implicat. Mi-a plăcut că nu am jucat, pentru că am putut să-l observ din exterior.

Apoi, am avut aproape trei săptămâni în care am fost doar noi fără copii și ne-a ajutat foarte mult pe noi ca și cuplu să ne redescoperim plăcerile de cuplu. Noi ne pierdeam în nevoile copiilor. Nu mai aveam timp nici de ale mele, dar păi de ale lui să i le îndeplinesc. Am fost doar noi doi și a fost ca o lună de miere, foarte frumos.

Citește și: Vedetele investesc în proprietăți pe litoralul românesc. După Selly și Adela Popescu, și Mario Fresh și-a luat apartament la mare

Citește și: Modul inedit în care Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au sărbătorit fiul de doi ani. „În sfârșit, a recunoscut și soțul”

Adela Popescu: „Sunt femei mult mai talentate, frumoase, carismatice, cu toate astea eu am reușit”

Cum reușești să nu te compari cu colegele de breaslă?

Am avut perioade în care am făcut asta, când eram mai mică. Perioadele alea erau un coșmar efectiv. În momentul în care începi să te compari cu ceilalți tu deja pornești de la ideea că toți suntem la fel și noi nu suntem toți la fel. Pur și simplu nu suntem. Viața mi-a arătat cu subiect și predicat că anumite casting-uri sau proiecte pe care nu le-am luat eu și le-a luat altcineva mi-ar fi făcut foarte mult rău. Trebuie să nu-ți mai concentrezi atenția pe de ce a luat ea și nu eu, ci să faci o autoanaliză și să-ți zici: «Asta nu era pentru mine».

În clipa în care ai foarte mare încredere în felul în care se așază lucrurile și că ele sunt pentru binele tău, nu te mai compari cu nimeni. Eu am fost o persoană care am reușit să fac lucrurile pe care le-am făcut pentru că părinții mei realmente m-au făcut să cred că eu sunt cea mai tare de pe Pământ. Dacă ar fi să mă gândesc la o calitate pe care o poate avea un părinte, asta ar fi. Să reușească să-i transmită copilului că este cel mai bun, netransformându-l într-un infatuat, să nu fie un fel de nimeni nu e la nasul meu, ci eu am tot ce trebuie în mine.

Eu cu încrederea asta am pornit în viață și am reușit să fac lucruri pe care nu le-ai fi bănuit. Sunt femei mult mai talentate, mult mai frumoase, mult mai carismatice și cu toate astea eu am reușit pentru că părinții mei mi-au dat această încredere.

Citește și: De ce a ales Adela Popescu să-și dea copiii în sistemul de învățământ privat: „Când vezi o taxă poate să ți se pară mult, dar…” / Exclusiv

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri despre serile romantice cu Radu Vâlcan: „Am stat fără copii, ne-am redescoperit”. Unde pleacă în vacanță / Exclusiv

Adela Popescu: „Realitatea este percepția noastră”

Ce sfat ai pentru tinerele care se compară cu ceea ce văd în social media?

Este o chestie atât de personală… Eu, în primul rând, dacă aș vedea că am această problemă, aș identifica inamicul meu. Am o problemă cu X-uleasca și cu activitatea ei? Atunci i-aș dat unfollow în primul rând. Pentru că fiecare lucru pe care îl postează, mincinos sau adevărat, știm care e proporția, e un cuțit care nu lasă rana să se vindece. Realitatea este percepția noastră. N-are rost să mai văd, prefer să uit. Chiar dacă ești curioasă. Lupți cu asta. Ai să vezi că după o vreme te liniștești.

Normal că ar trebui să spun: «Întărește-ți psihicul, gândește-te că nimeni nu mai e ca tine, că suntem unici, bla bla». Primul lucru dai unfollow. Se supără? Lasă, vezi tu ce-i zici, nu contează dacă observă. Să nu mai fii la curent cu persoana respectivă. Nici în viața persoanei respective nu este totul perfect. Poate își alege altfel cuvintele, poate are o manieră diferită de a se promova, nu tot ce vedem este adevărat.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton