Adela Popescu, lady in red la nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop. Zanni, câștigătorul Survivor, greu de recunoscut

.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit, sâmbătă, 8 iunie, în cadrul unei ceremonii spectaculoase. Mireasa a avut trei rochii, iar la nuntă au participat peste 400 de invitați. Printre aceștia s-au aflat și Adela Popescu, soțul ei, Radu Vâlcan, precum și Jorge, care a venit însoțit de soția sa, Ramona, și de fiul lor.

Adela Popescu a captat toate privirile la nunta lui Daniel Pavel

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit sâmbătă, 8 iunie, într-un cadru de vis. Cei doi și-au oficializat relația pe malul lacului Snagov, într-o locație special amenajată pentru eveniment.

La cununia civilă Ana Maria Pop a îmbrăcat o rochie scurtă, albă, în timp ce la cununia religioasă aceasta s-a schimbat într-o rochie tip sirenă, decoltată și cu trenă lungă.

Pe de altă parte, Daniel Pavel a ales pentru cununia civilă o pereche de pantaloni albi, cămașă albă și sacou bleumarin. La cununia religioasă, prezentatorul Survivor România a optat pentru un costum negru cu cămașă albă și papion.

La petrecere, Domnul Dan și soția lui au avut aproximativ 400 de invitați, printre care Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Îndrăgita actriță a purtat o rochie roșie, cu despicătură adâncă pe picior, în timp ce părul și l-a prins într-o coc lejer. Ca accesorii, ea a ales pantofi cu toc roșii și o pereche de cercei rotunzi, potrivit imaginilor distribuite de Adela Popescu pe Instagram.

La rândul lui, Radu Vâlcan a optat pentru un costum negru supradimensionat și un tricou alb, rămânând loial stilului său.

La petrecere au venit și Jorge, care alături de Dirty Nano au întreținut atmosfera. Artistul a fost însoțit la nuntă de soția lui, Ramona Prodea și fiul lor.

Zanni, cel care a câștigat Survivor All Stars, și-a făcut și el apariția la nunta lui Daniel Pavel. Artistul a fost văzut pentru prima dată într-o ținută elegantă, fiind aproape de nerecunoscut. Zanni a ales să poarte o pereche de pantaloni eleganți cu cămașă albă și vestă, alături de o pereche de pantofi sport.

Citește și: Detalii neștiute despre nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop: “Trei camioane de flori și kilograme de pene”. Imagini din culisele evenimentului / Exclusiv

Citește și: Miresele verii 2024 în showbiz! Ce rochii au ales vedetele din România pentru ziua nunții / Galerie foto

Fiul lui Daniel Pavel nu a fost prezent la nuntă

Daniel Pavel se află la prima căsnicie, însă acesta are un fiu, Antoniu, în vârstă de 19 ani care locuiește la Viena. Anul trecut, în vară, el a absolvit Liceul Francez din Austria și primit diploma de la ambasadorul Franței în Austria.

Tânărul, care locuiește cu mama lui în Austria, are de susținut câteva examene, astfel că nu a putut fi alături de tatăl lui în ziua în care s-a însurat cu aleasa inimii sale.

Despre relația pe care o are cu Antoniu, prezentatorul a vorbit la Fresh by Unica.

„Sunt un tată la granița dintre protectiv și modelul ăsta mai occidental, mai euroatlantic. Am trăit ani buni la Viena unde de altfel am și stat cu băiatul meu. El a venit acum 7 ani în Viena, opt ani chiar. Sunt un tată implicat, dar nu caut să fiu prieten. E ideea asta în parenting. Nu suntem prieteni pentru că băiatul meu, înainte să vin la voi l-am sunat, simt că vorbesc cu mai mult decât un prieten. Este un camarad și câteodată băiatul meu, și cred cu tărie că, copiii născuți mai ales în epoca asta nouă, dincolo de structura socio-umană, simt că este un spirit evoluat. Adică învăț de la el în măsura în care sunt tată și alături de mămica lui întotdeauna am încercat să îi dăm valorile, să îi dăm reperele”, a declarat Daniel Pavel pentru Unica.ro.

De asemenea, îndrăgitul prezentator a precizat că își dorește să aibă cu soția lui și o fetiță.

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody. Bella Santiago, Nico și Oana Roman, printre cei 200 de invitați

Citește și: Cât costă rochia purtată de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

De ce a ales Ana Maria Pop bujori pentru buchetul miresei

După cununia civilă, Ana Maria Pop a explicat pentru Unica.ro de ce a ales ca buchetul miresei să fie făcut din bujori roz.

„Sunt florile mele preferate. Sunt cele cu care mama s-a căsătorit și le avea roșii, eu am preferat un roz. Cei de la echipa de organizare au considerat că ținutele mele se potrivesc mai bine așa, cu un roz intens. Și sunt florile mele preferate, efectiv. O să îl păstrez, îl criogenez”, a precizat proaspăta soție a lui Daniel Pavel.

Cât despre soțul ei, Ana a spus că este „cel mai tandru bărbat” pe care îl cunoaște.

„Ideea este că Daniel e ceea ce pare în fața ecranului, pentru că el are spiritul de Survivor și este cel mai puternic bărbat pe care îl cunosc. Asta m-a atras la el pentru că nu voiam să am o doamnă pe care să o coordonez eu, un “papă-lapte”. Daniel este cel mai tandru bărbat pe care îl cunosc și care, din fericire, este al meu”, a mai spus Ana Maria Pop.

Partenera lui Daniel Pavel a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, dar a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță.

În anul 2014, aceasta a absolvit un curs de actorie. De asemenea, a jucat și în filmul „Palatul Pionierilor”, o producție care a fost prezentată la Cannes. Acum, viitoarea soție a lui Daniel Pavel este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton