Adela Popescu, imagini rare cu părinții ei. Actrița a plecat cu familia în vacanță / Galerie foto

.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își continuă vacanța și, după ce au revenit din Toscana, au plecat la mare, cu copiii lor și părinții actriței. Încântată de această perioadă pe care o petrece alături de cei dragi, Adela a distribuit în mediul online câteva fotografii pe rețelele de socializare.

Adela Popescu, imagini rare cu părinții ei

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite persoane din showbizul autohton, fiind și o prezență constantă în mediul online. Deși aceasta vorbește des despre părinții ei și copilăria la Șușani, imaginile cu ei sunt rare. Acum, actrița a plecat în vacanță la mare cu întreaga familie, iar fanii săi au putut să-i vadă pe cei care i-au dat viață.

Aflați la mare, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au sărbătorit pe tatăl vedetei, care și-a sărbătorit și ziua de naștere înconjurat de toți cei dragi.

Actrița a publicat pe Instagram mai multe imagini cu părinții ei, alături de un mesaj care a stârnit și hohote de râs printre admiratorii ei.

„Vara lui 2023. Olimp. Vama Veche. Ziua tatălui meu. Familie”, a scris Adela Popescu pe social media, revenit mai târziu cu o mică precizare: „Later edit: vara lui 2024”.

Radu Vâlcan nu s-a abținut și a corectat-o, în stilul lui caracteristic, pe soția sa: „Iubire, am înțeles că nu știi câți ani am, când și în ce epocă m-am născut, dar pozele astea sunt de-acum, 2024, nu 2023”.

Citește și: Cum arată vila din București în care locuiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan. Patul matrimonial a costat 5.000 de euro, iar canapeaua peste 7.000 euro / Foto & Video

Citește și: Cum a început pasiunea lui Radu Vâlcan pentru filme și actorie: “Citeam ziare, îmi cumpăra bunicul”. Decizia luată în privința copiilor pe care îi are cu Adela Popescu / Exclusiv

Actrița și Radu Vâlcan au împreună trei copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan au aniversat în luna august 9 ani de căsnicie, timp în care familia lor s-a mărit cu trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. Într-un interviu acordat Unica.ro, prezentatorul a precizat că el este mai alert, în timp ce soția lui a adoptat un stil mai relaxat în privința stilului de creștere al copiilor.

„Eu sunt mai anxios. Mă panichez extrem de des. Sunt foarte precaut. Adela a crescut la țară, la Șușani, cu frații mai mari care o protejau. Acolo aveau parte de o libertate deplină pentru că nu ți se putea întâmpla, teoretic, ceva. Și dacă calcă într-o baltă pentru mine e îngrozitor. Suntem împărțiți, echilibrați, din punctul acesta de vedere. Pe Adela o ajută experiența trăită alături de frații ei mai mari și pentru că ei o protejau foarte mult”, a mărturisit Radu Vâlcan.

Citește și: Ludmila Bălan, apariție răvășitoare pe plajă. Are 66 de ani, dar nu îi dai mai mult de 40

Citește și: Andreea Marin, sexy în vacanță în Sardinia, la 49 de ani. Și-a purtat sutienul la vedere

Totodată, el a precizat că nu își mai dorește să joace în seriale de televiziune întrucât timpul petrecut cu familia este mult mai important.

„E complicat atunci când, cum e în cazul nostru, ai mulți copii. E greu să te împarți. Mie îmi place cumva să fiu în control, să știu secunda și minutul la care trebuie să plec cu copiii. Un serial presupune mult timp extra pentru care nu mai sunt pregătit”, a afirmat prezentatorul.

Pe de altă parte, Radu Vâlcan s-a dedicat complet emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, în timp ce Adela Popescu își face timp pentru proiecte cinematografice.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu părinții Adelei Popescu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton