„Pot să vă spun sexul celui de-al patrulea copil al Laurei Cosoi”. Adela Popescu, povestiri din spatele scenei

.

Adela Popescu (37 ani) a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în familia ei și a lui Radu Vâlcan, atunci când nu se află în luminile reflectoarelor. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, îndrăgita actriță a făcut dezvăluiri despre felul în care a ales să își crească copiii, de ce a ales să își facă casă la țară, dar și despre sexul celui de-al patrulea copil al Laurei Cosoi.

Adela Popescu, despre sexul celui de-al patrulea copil al Laurei Cosoi

Mihai Morar a afirmat, în cadrul podcastului său „Fain și Simplu”, că atunci când bârfesc, oamenii secretă dopamină și oxitocină, substanțele care stau la baza fericirii. Acesta a fost momentul în care Adela Popescu a dezvăluit că ea și soțul ei bârfesc foarte mult seara.

„Eu și Radu bârfim foarte mult seara. Chiar povestim enorm de mult. Noi facem asta și noi, și cu prietenele mele, dar cred că există o măsură a lucrurilor. Cred că bârfa nu trebuie să influențeze părerea celorlalți despre anumiți oameni. Pentru că noi avem capacitatea de a crea niște contexte foarte nefercite pentru oameni dacă noi îi manipulăm pe ceilalți. (…) Bârfa trebuie să rămână într-un cerc restrâns, după ce ți-ai identificat oamenii de încredere și să știi că ești stăpânul a ceea ce nu spui și sclavul a ceea ce ai scos pe gură”, a afirmat Adela Popescu.

Îndemnată de Mihai Morar să spună public o „bârfă bună din lumea vedetelor”, actrița s-a gândit imediat la cel mai discutat subiect la momentului, sexul celui de-al patrulea copil pe care îl așteaptă Laura Cosoi.

„Pot să vă spun ce sex are al patrulea copil al Laurei Cosoi”, a zis Adela Popescu, completând imediat: „Nu, că este prietena mea și n-o să vă spun!”.

Citește și: De ce a plecat Adela Popescu din televiziune: „A fost momentul în care am zis că e suficient” / Video

Citește și: Adela Popescu recunoaște că mai “adoarme la evenimente mondene, cu ochelarii pe ochi”. De ce se simte mereu obosită

Adela Popescu, despre motivul construirii casei la Șușani

Adela Popescu a dezvăluit că întotdeauna și-a dorit să locuiască într-un oraș mic și a ajuns să își facă casă la Șușani, satul ei natal.

„Toată viața am visat la un oraș de provincie și, ce să vedeți, ne facem casă la Șușani”, a afirmat ea amuzată.

Totodată, Adela a mărturisit că lui Radu Vâlcan nu îi place ideea casei de la Șușani: „Mi-a zis, iubita, mergem că îți place ție, dar totuși nu e prea frumos”. Mi-a zis sincer omul”.

Aceasta a explicat și de ce a ales să își construiască casă în satul din care a plecat.

„Pornind de la povestea cu copiii, eu cred că viața lor în București este sterilă. Cred că experimentează mult mai puțin decât am experimentat eu și cred că măcar în anii ăștia în care ei sunt foarte mici și totul li se pare magic, să meargă cât mai des la țară. Sigur că nu ne vom muta la Șușani, domeniul nostru de activitate nu ne permite asta și nici nu mi-ar plăcea să mă mut acolo. Dar visez ca vacanța de vară să și-o petreacă cu totul la Șușani pentru că mie mi se pare că în statul la țară, pe care eu nu-l consider idilic, pentru evoluția lor mi se pare esențial să stea cât mai mult la țară”, a precizat Adela Popescu.

Citește și: Cum arătau Adela Popescu și Elena Gheorghe în urmă cu 22 de ani. Cele două au avut o trupă: „Am bătut la ușa mai multor compozitori”

Citește și: Cum arată Paștele pentru Violeta Bănică, după divorțul părinților, Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior: „Suntem mulți și peste tot”

Cât de important este să responsabilizezi copiii

Adela Popescu a dezvăluit că regretă că nu își poate responsabiliza copiii, care nici nu pot merge singuri la școală. Potrivit actriței, cei care merg pe jos la școală devin mult mai responsabili și mult mai conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

„Eu sufăr foarte mult acum că copiii mei nu merg pe jos la școală. Mie mi se pare că un simplu traseu pe jos, care înseamnă așa: „Aolo, s-a făcut frig. Mâine trebuie să mă îmbrac mai gros”. Copiilor mei eu trebuie să le spun că e frig. Și atunci ce nasc în ei? Revolta. Și atunci stau până îngheață pentru că eu le spun când e frig. Nu nasc în ei o autonomie de fapt. Și mers pe jos înseamnă așa: în primul rând relația cu ceasul, cu timpul. Ai mei nici nu știu, au pus în spatele nostru tot. Când eu mergeam mai încet că mi-era lene și întârziam la școală, suportam consecințele. Mai dădeam vina cum zice Alexandru, „tot impul întârzii, că tu mă duci”. Nu, eu, că nu am mers suficient de repede”, a explicat Adela Popescu.

„Ei în bucata aia sunt responsabili pentru viața lor. Acasă ești tu ca părinte, la școală sunr regulile școlii. Dar bucata asta trebuie să fie a lor. Eu nu am cum că nu am nici trotuar unde stau, copiii trebuie să-i duc cu mașina”, a precizat ea, supărată pe situație.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adela Popescu

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton