Adda, mesaj emoționant la șapte ani de la nunta cu Cătălin Rizea: „Vreau doar să cinstesc femeia”

.

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în urmă cu șapte ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Pe data de 30 iulie 2016, cei doi s-au cununat religios, iar viețile lor aveau să se schimbe pentru totdeauna. Din acel moment au fost împreună la bine și la greu, iar bărbatul a fost un adevărat sprijin pentru artistă, care de câțiva ani se luptă cu borelioza.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare o imagine de la nunta sa cu Cătălin, dar și un mesaj emoționant, prin care a vrut să aducă un tribut tuturor femeilor căsătorite, care se dedică vieții de familie.

Adda, mesaj emoționant la 7 ani de la nunta cu Cătălin Rizea

Au trecut șapte ani de când Adda ajungea în fața altarului la brațul lui Cătălin Rizea. Atunci, artista avea 24 de ani și era deja însărcinată cu fiul cuplului, Alexandru. Artista a povestit că era emoționată și nu știa la ce să se aștepte de la viața de femeie măritată.

„7 ani de la nuntă. Nu o să umflu baloane și nu o să dau cu confetii. Vreau doar prin această postare să cinstesc femeia. În special femeia căsătorită. Femeia care a jurat în fața lui Dumnezeu să se dedice familiei. Și să mă cinstesc pe mine! Care am jurat să mă dedic trup și suflet”, a scris Adda pe Facebook.

Cântăreața a povestit cum au fost acești șapte ani din viața ei, mărturisind, în același timp, că pentru ea, căsnicia este ca un carusel, cu urcușuri și coborâșuri. Dar pentru care a luptat în fiecare clipă.

„Aveam 24 de ani, iar în pântecul meu era Alexuțu, care dădea din picioare de-mi rupea ficații și vezica. Eram speriată ca un copil și nu știam ce implică nici căsnicia și nici ce înseamnă să fii mamă. Știam doar că iubesc din tot sufletul și îmi doream să fiu bine și să fac bine. Am aflat apoi că viața de familie este un carousel. Îmi venea să fug în lume uneori și să urlu în pădure cu lupii, dar nu am avut de ales decât să rămân și să repar tot ce se strică. Să o iau din nou și din nou de la capăt. Din iubire și pentru iubire”, a povestit Adda.

Adda, despre provocările unei mame-artist

Deși este una dintre cele mai apreciate artiste din țară, Adda a recunoscut că a fost nevoită să revină pe scenă la doar trei săptămâni după ce a născut. Și asta pentru că situația financiară nu i-a permis să stea mai mult acasă, alături de micuțul ei.

„Să fii mamă, artist, nevastă. Iubită, amantă și menajeră. Să fii sexy, business și creativă. Să pui hainele la dungă și în degrade în șifonier și să faci și versuri pe care să le cânte toată țara e o provocare. Țin minte, înainte de un concert, când era Alex de câteva luni, m-am ambiționat să-i schimb eu pampersul și a făcut pipi pe mine. Mă simțeam vinovată că sunt o mamă rea. Că am început concertele la 3 săptămâni după ce am născut. Unii mi-au zis că sunt o mamă denaturată. Dar portofelul în care mai erau doar 200 de lei îmi zicea: trebuie lapte praf! Așa că m-am dus să cânt, cu pipi în păr. Ca să fie lapte praf. Să fie bine. Să fie familia bine”, a mai spus Adda.

Citește și: Cum își rezolvă Adda și Cătălin Rizea problemele de cuplu. Ce spun despre un al doilea copil: „Ne dorim la fel de mult” / Video

Citește și: ADDA și Cătălin Rizea, investiție de 100.000 de euro. Cum va arăta grădina cu piscină a cuplului / Video

Citește și: ADDA, dezvăluiri despre lupta cu boala Lyme: „Eram convinsă că în noaptea aia o să mor” / Video

Citește și: „Verificați-vă copiii în fiecare zi!” Adda, apel disperat pentru părinți. Ce a găsit artista în propriul pat

Artista, mesaj pentru toate femeile căsătorite

Artista a precizat că vrea să cinstească, prin postarea sa, femeile căsătorite, care fac totul pentru familiile lor.

„Așa că această postare e pentru voi, femeile din aceeași barcă cu mine. Care sunteți pentru familie! Care nu aveți cea mai șmecheră geantă, dar aveți un aragaz super. Și un frigider șmecher. Și o casă în care miroase a iubire! Ar trebui să bem toate un pahar de vin, împreună. Să ne îmbătăm și să ne dăm câte o medalie! Că o merităm!”, a precizat Adda.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adda și Cătălin Rizea

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton