ADDA, dezvăluiri despre lupta cu boala Lyme: „Eram convinsă că în noaptea aia o să mor” / Video

.

ADDA a făcut noi dezvăluiri despre lupta pe care a dus-o și o duce în continuare cu boala Lyme. Artista a povestit cum și când i s-a declanșat această boală și a mărturisit că, într-o noapte, a crezut că va muri.

Invitată în podcastul „Te ascult” al Ilincăi Vandici, ADDA, pe numele ei adevărat Ada Alexandra Moldovan, a dezvăluit că, la un moment dat, se împăcase cu gândul că va muri.

ADDA: „Eram convinsă că o să mor”

ADDA este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. A devenit și mai vizibilă în momentul în care a participat la emisiunea Asia Express alături de soțul ei, Cătălin Rizea, însă se pare că acest show i-a adus și numeroase probleme.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani se luptă de câțiva ani cu boala Lyme și spune că, la un moment dat, era sigură că nu se va mai trezi a doua zi.

„Eu când aveam acele simptome foarte urâte de la Lyme, de multe ori mă culcam cu frica că nu o să mă mai trezesc. Și chiar s-a întâmplat nasol într-o seară – am avut pulsul 38 și eram convinsă că nu o să mă mai trezesc. Eram în pat lângă Alex, Cătă dormea în sufragerie, și mi-am pus pulsoximetrul. Am văzut că oscila, 38 a fost cel mai mic. A fost 44, 42, 38. După aia sărea la 50, 46 și apoi cobora. Efectiv nu am avut putere să nimic în momentul ăla. M-am gândit dacă să sun la ambulanță, dar nici măcar nu l-am mai trezit pe Cătă. Pentru că știam că nu o să știe ce să-mi facă”, a povestit ADDA în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și: „Verificați-vă copiii în fiecare zi!” Adda, apel disperat pentru părinți. Ce a găsit artista în propriul pat

Citește și: Cum își rezolvă Adda și Cătălin Rizea problemele de cuplu. Ce spun despre un al doilea copil: „Ne dorim la fel de mult” / Video

„Și chiar m-am împăcat cu gândul că „la revedere”. Eu am fost convinsă în noaptea aia că o să mor. Și când m-am trezit de dimineață m-am super bucurat și am luat-o ca pe o nouă șansă la viață. Și mai am momente când mă trezesc dimineața și sunt recunoascătoare că sunt în viață”, a afirmat cântăreața.

Întrebată de Ilinca Vandici dacă îi este frică de moarte, ADDA a răspuns: „Înainte nu îmi mai era frică. Eram împăcată cu gândul. Dar acum că lucrurile merg spre bine da, îmi e frică, pentru că iubesc foarte mult viața”.

Cum i s-a declanașat boala ADDEI

ADDA a povestit și cum i s-a declanșat boala Lyme, explicând că totul a fost pe fond emoțional.

„Eu m-am născut cu anticorpii. Nu am știut, am aflat de curând. Dar poți să fii purtător sănătos toată viața. Eu am avut probleme metabolice de mică. Eu am fost un copil și un adolescent foarte bolnăvicios. Eu aveam probleme de sănătate, am avut mereu câte ceva. Dar le-am dus pe picioare. Până când a început nebunia cu Asia Express. Nu regret că am fost acolo, dar a fost foarte dureros pentru mine ce s-a întâmplat după”, a spus ADDA.

Citește și: ADDA și Cătălin Rizea, investiție de 100.000 de euro. Cum va arăta grădina cu piscină a cuplului / Video

Citește și: Adda, despre obsesii: “Usuc rufele pe culori! Dacă nu se asortează, nu pot să dorm” / Exclusiv

„Problema e că m-am urât eu pe mine. A fost groaznic, m-am sabotat singură. 2020 a fost un an pe care, dacă aș putea, l-aș șterge. A fost un an foarte greu. (…) După ce a început valul de hate, mi-am dat seama că am o singura variantă, să joc rolul nevestei sclerozate, chiar dacă eu nu eram așa. Ca să trec mai ușor peste. (…) Și în octombrie s-a produs declicul și dintr-o dată am ajuns la urgențe și de acolo știe toată lumea ce s-a întâmplat”, a dezvăluit artista.

Cântăreața a povestit că s-a simțit nedreptățită de cei care au urmărit Asia Express și au kidecat-o ulterior, fără să o cunoască.

„Pe mine asta m-a ucis, nedreptatea. Eu sunt o Xena, sunt o războinică, pe mine nedreptatea mă mănâncă. M-am mâncat pe interior treaba asta până când mi-a bubuit pe piele și organe și tot”, a precizat ADDA.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu ADDA

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton