Adda are două chisturi pe creier: „Am două micuțe pe creier”

.

Adda (30 ani) a dezvăluit că are două chisturi mici pe creier. Artista a fost diagnosticată cu Borrelia în urmă cu câteva luni, iar de atunci se află sub tratament.

Cântăreața a mărturisit, într-un InstaStory, că boala pe care o are a adus cu sine și mai multe probleme de sănătate. Din cauza Borrelia, Addei i-au apărut două chisturi micuțe pe creier.

„De când cu Lyme-ul meu au apărut tot felul de păreri sau oameni carepot să trateze sau știu să trateze. Tot felul de clinici care practică medicină alternativă în care au cred, pentru că nu vreau să fac reclamă negativă. Dar Lyme-ul este altceva.”, a afirmat Adda.

„Eu am fost la multe clinici de genul ăsta când căutam diagnosticul și care nu m-au ajutat deși am dat foarte multe mii de euro. Mai zic încă o dată că diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența”, a subliniat ea.

Adda are două chisturi pe creier: „Am două micuțe pe creier”

„Iar tratamentul care este foarte controversat trebuie să fie unul echilibrat. Și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi”, a explicat Adda.

„Sunt multe clinici care zic, nu antibiotic. Și eu sunt împotriva antibioticului dart mult și prost. Dar nici nu putem spune că dacă mâncăm broccoli și conopidă fiartă o să ne facem bine. Practic regimul antiinflamator fără lapte, fără zahăr, este bun pentru coninfecții. Se dezinflamează corpul este mult mai ușor să se curețe și să se dreneze și să scapi de toxinele date de patogen în sine, dar și antibiotice”, a continuat artista.

Adda are două chisturi pe creier

„Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe, care îmi provoacă asta (n.r. tremur la nivelul mâinilor și picioarelor) nu o să îmi treacă dacă stau la un dispozitiv cu curent și dacă mănânc ovăz la micul dejun și iaurt vegan. Trebuie hiperbară și antibiotic”, a precizat Adda.

Adda are două chisturi pe creier: „Am două micuțe pe creier”

„Hiperbara oxigenează foarte tare celulele, îți crește imunitatea și dezinflamează. Și hipertermia care e o febră indusă adică tu, practic, faci febră, 40-41, cât poți să suporți că ești băgată într-un tub, la 60 de grade și îți crește foarte mult temperatura corpului ca să poată să lupte corpul, în mod natural, cu ceilalți patogeni, nu cu Borrelia , că Borrelia nu trece așa”, a mai spus cântăreața.

„Cheia este echilibrul și norocul fiecăruia”, a subliniat Adda.

Artista a făcut terapie hiperbară

Adda a anunțat, în urmă cu câteva zile, că se află la Constanța, unde face terapie hiperbară. Adda a făcut o filmare cu unul dintre simptomele avute înainte de a ajunge la Constanța. Artista și-a filmat o mână care îi tremura în timp ce încerca să strângă pumnul.

„Sunt oricum mult mai ok față de săptămâna trecută. Și mai ales după aceste ședințe, mă voi simți om din nou. Am de filmat, de lansat piese și o carte. Să fiu mămică cu normă întreagă și ‘nevastă’. Sper că din ce în ce mai sirenă și mai puțin băbuță. Da’ am noroc cu husband, că-i genul care mă dă cu Voltaren și intră cu mine la toate terapiile ca să mă țină de mână. Mi-a dat și geaca lui acum, să nu-mi înghețe șalele”, spunea artista la începutul săptămânii.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton