Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme. „Nu doresc nimănui așa ceva. Este tortură”

.

Adda (31 de ani) a fost diagnosticată cu boala Lyme în urmă cu aproximativ doi ani. De atunci, cântăreața a urmat un tratament agresiv pe care tocmai a anunțat că l-a terminat.

Inițial, Adda a fost diagnosticată și tratată greșit pentru alergii, dermografism și intoleranță la histamină. În ciuda regimului alimentar strict și a tratamentelor specifice fiecărei afecțiuni, simptomele Addei nu s-au vindecat. Ulterior, Adda a fost diagnosticată corect, cu Borelioză (Lyme) și Bartonella.

Adda a încheiat tratamentul pentru boala Lyme, de care suferă din 2020

Boala Lyme este o afecțiune multisistemică și implică, pe rând, pielea, inima, articulațiile și sistemul nervos pentru o perioadă de un an sau chiar mai mult. Deși se transmite cel mai frecvent prin mușcătura unei căpușe, Adda a luat boala congenital, de la mama ei. Recent, în mediul online, solista a anunțat că a încheiat tratamentul.

„Postez și plâng ca un copil. Am și băut un pic, deși e 14:30. Ideea e că, acum 30 de min, am vorbit cu medicul meu și mi-a spus că OFICIAL AM TERMINAT TRATAMENTUL PENTRU LYME! Probabil o să mai beau un pic mai târziu și o să plâng iar…. și apoi o să mai beau și iar o să plâng…“, a scris Adda pe Instagram.

Citește și: ADDA, mesaj pentru medici, după lupta cu Borelioza și Bartonella: „Mă rog la Dumnezeu să se schimbe ceva!”

Citește și: ADDA, dezvăluiri despre lupta cu boala Lyme: „Eram convinsă că în noaptea aia o să mor” / Video

Adda: „Îmi dau seama că anii ăștia m-au traumatizat”

Doar în primele 5 luni de tratament, Adda a luat în total 4650 de pastile, 31 pe zi. Acestea le-au inclus și pe cele de protecție hepatică și stomac, printre altele. „Efectiv, spre final abia le înghițeam. Nu mai intrau. Apoi un an și jumătate de injecții, Moldamin. (…) Este ca și cum, printr-un ac lung și mare, se injectează mască de păr. Cam atât de gros e. Iar durerea e ca și cum ai avea o măsea dureroasă de minte în bucă”, a mai scris Adda în mediul online.

„I-am dat și cu vin alb uneori. Pentru că treceam de la agonie la extaz și voiam să-mi amorțesc durerea și frica și nerăbdarea și neliniștea. Și începeam să dansez singură prin casă. (…) Încă îl rog pe Dumnezeu să îmi dea putere. Pentru că doar EL știe ce și cum va fi. (…) Și îmi dau seama că anii ăștia m-au traumatizat, dar mi-au și deschis ochii. Acum pot să spun că VĂD! Din octombrie 2020 nu știu cum e viața fără medicamente. Cumva, stau în gardă, cu armele pregătite să lupt cu dușmanul invizibil. Pentru că m-am obișnuit să fac asta zi de zi. Nu doresc nimănui așa ceva. Lyme-ul este tortură”, a mai scris Adda, pe Instagram.

Citește și: „Verificați-vă copiii în fiecare zi!” Adda, apel disperat pentru părinți. Ce a găsit artista în propriul pat

Citește și: Adda, despre obsesii: „Usuc rufele pe culori! Dacă nu se asortează, nu pot să dorm” / Exclusiv

Adda: „Să reînceapă un alt capitol din VIAȚĂ!”

Adda este curioasă cum va fi viața ei fără Lyme și este profund recunoscătoare pentru tot ceea ce a experimentat. Cântăreața le-a reamintit urmăritorilor ei că viața este un dar și i-a îndemnat să nu o ia în glumă, să nu o sfideze sau trădeze.

Adda se va testa din nou pentru boala Lyme în luna februarie. Cântăreața speră ca analiza să fie negativă și ca simptomele să nu revină. Momentan, Adda a rămas cu mici dureri și amorțeli, cu mici simptome neurologice, atunci când este obosită sau stresată, însă spune că totul este sub control. „Să reînceapă un alt capitol din VIAȚĂ!”, a încheiat Adda.

Citește și: Adda, mesaj emoționant la șapte ani de la nunta cu Cătălin Rizea: „Vreau doar să cinstesc femeia”

Citește și: ADDA și Cătălin Rizea, investiție de 100.000 de euro. Cum va arăta grădina cu piscină a cuplului / Video

Cu cine este căsătorită Adda

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în anul 2016. Împreună au un fiu, Alexandru, în vârstă de 7 ani. Cuplul deține împreună o firmă de care se ocupă în mod egal. Perechea are un studio de înregistrări intitulat Baladda Records.

Cătălin Rizea a devenit treptat managerul și impresarul Addei, iar, datorită colaborării lor profesionale, cei doi petrec foarte mult timp împreună. Au participat împreună în show-ul „Asia Express”, iar pe cont propriu, Cătălin a făcut parte și din competiția culinară „Chefi la cuțite”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton