Actrița Pat Colbert a murit la 77 ani. A devenit cunoscută datorită rolului Dora Mae din „Dallas”

.

Actrița Pat Colbert, cunoscută pentru rolul Dora Mae din serialul „Dallas”, a murit la vârsta de 77 de ani. Sora ei, Tami Colbert, a fost cea care a dat trista veste. Potrivit acesteia, actrița a încetat din viață pe data de 23 iunie, după ce în ultimii ani a suferit trei accidente vasculare cerebrale.

Pat Colbert a murit la 77 ani

Pat Colbert a devenit cunoscută publicului odată cu apariția în serialul de succes „Dallas”, unde a interpretat-o pe Dora Mae, gazda clubului Oil Baron’s. Decesul actriței a survenit în urmă cu câteva săptămâni, pe 23 iunie, dar familia a ales să păstreze discreția în această perioadă.

Tami Colbert, sora lui Pat, a dezvăluit pentru Hollywood Reporter că sora sa a decedat în casa sa din Compton, California. În ultimii 10 ani, actrița a suferit trei accidente vasculare cerebrale și s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Cât despre cauza morții lui Pat Colbert, Tami a spus: „știm doar că trebuie să fie rezultatul diferitelor accidente vasculare cerebrale”.

Citește și: Imagini cu Anca Serea în costum de baie la 43 de ani. Soţia lui Adi Sînă are şase copii şi o siluetă de invidiat

Citește și: Cum arată cei trei copii ai lui Alexandru Sautner. Juratul Chefi la cuțite a avut parte de o surpriză de proporții

Citește și: Sharon Stone, pierderi de 18 milioane dolari, după accidentul vascular cerebral: „Totul dispăruse”

Citește și: Ce s-a aflat despre Brad Pitt, la o lună după ce Shiloh a decis să renunțe la numele lui: „Își iubește enorm copiii”

Cine a fost Pat Colbert

Pat Colbert s-a născut pe 16 ianuarie 1947, în Los Angeles. A lucrat ca model pentru diferite campanii de magazine universale și ca consultant de modă înainte de a se îndrepta spre Hollywood.

Prima apariție televizată a fost în filmul Eischiled din 1979, ca model, înainte de a juca în Flamingo Road, între 1980 și 1981. Ea a apărut în episodul pilot și apoi ca personaj recurent în primul sezon.

De acolo, a obținut roluri în mai multe emisiuni de televiziune, inclusiv Capitol, Benson, The Fall Guy, Knots Landing, A Death in California, Sisters și True Colors. În cele din urmă, Dallas avea să devină unul dintre cele mai cunoscute proiecte ale ei, deoarece a apărut în 67 de episoade ale acestuia.

Colbert a început să joace în al șaselea sezon al lui Dallas, în rolul gazdei Oil Baron’s Club, Dora Mae. Clubul privat a fost uneori prezentat în serial ca un loc în care personajele principale, familia Ewing și asociații lor țineau adesea evenimente.

De asemenea, a apărut în mai multe filme, inclusiv ca asistentă în S.O.B. și Hysterical și a avut un rol proeminent în comedia Leonard Part 6, unde a interpretat-o pe Allison Parker.

Colbert a părut să ia o pauză de la actorie la sfârșitul anilor 90 și 2000, înainte de a apărea în Thom and Dusty Go to Mexico din 2014 și If Not For His Grace din 2015 – ultima dată când a fost văzută pe ecran.

Pat Colbert a lăsat în urma sa un fiu, Micheal, și pe frații ei, Tami, Aaron și Johnetta.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton