Actrița Julia Fox trăiește cu șoareci în casă. Fosta iubită a lui Kanye West și-a prezentat locuința într-un video devenit viral

.

Actrița și modelul Julia Fox (32 de ani) a postat un clip video în mediul online care a devenit viral.

Fosta iubită a lui Kanye West, s-a filmat în timp că făcea turul apartamentului în care locuiește. În două zile de la postarea pe rețeaua de socializare TikTok, materialul avea peste 8 milioane de vizualizări.

„Știu că voi fi subiect de roast!”

Ceea ce a tras atenția internauților a fost dezordinea din apartament și faptul că actrița a zis la un moment dat că are un șoricel în casă.

„Nu m-am gândit niciodată voi face asta, dar cred în transparență maximă”, a spus actrița, la începutul videoclipului. „Știu că voi fi subiect de roast, dar să sperăm că poate cineva care va vedea clipul, va spune că nu mă descurc chiar așa de rău”.

Citeşte şi: Kanye West și Julia Fox s-au despărțit după câteva săptămâni de relație

Fox a început filmarea în camera de zi, unde și-a mutat patul pentru a-și putea folosi propriul dormitor pe post de cameră de joacă pentru fiul ei, Valentino, în vârstă de 2 ani.

Apoi și-a arătat baia ei „micuță” și bucătăria înghesuită. „Am și cutii de pantofi în bucătărie, ceea ce este foarte comun pentru new-yorkezi”, a spus ea.

În cele din urmă, ea a arătat camera fiului ei, cu un pat înalt. „Cred că am depus cel mai mare efort în această cameră”, a spus ea. „Cu toate acestea, el nu stă deloc pe aici. El vrea să fie doar în camera mamei.”

„Nu-mi plac manifestările excesive de bogăție!”

Fox s-a folosit de filmare și pentru a-și spune părerea despre bogăție și inegalitatea veniturilor.

Citeşte şi: Cine este femeia care a inventat mașina de spălat vase. Josephine Cochrane a reușit să se afirme într-o lume a bărbaților

„Nu-mi plac manifestările excesive de bogăție. Mă fac să mă simt rău”, a spus ea. „Zic în special oamenii care au case foarte mari. Mi se pare o risipă când sunt atât de mulți oameni fără adăpost în această țară.”

În comentarii, fanii au descris cât de revigorant și realist a fost turul apartamentului lui Fox.

„Un idol cu care mă pot identifica”, a scris comediantul Hannah Berner.

„Avem o mică problemă cu șoriceii!”

https://www.youtube.com/watch?v=W4iIBJGjBrg&ab_channel=ETCanada

Punctul culminant al filmării a fost când actrița a vorbit despre un coleg de apartament nepoftit.

„Avem o mică problemă cu șoriceii”, a spus ea.

„Este o problemă, dar depinde și cum privești. Îi cam las să mișune pe aici. Apreciez că noaptea, în timp ce dormim ei ies și curăță firimiturile pe care le aruncă fiul meu pe podea. Așa că nu, nu am de gând să scap șoarecii prea curând.”

 Mai apoi, la final, ea a clarificat că există doar „UN șoricel și acela este adorabil”.

Foto – Instagram / capturi Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton