A murit actorul Jerry Douglas, interpretul personajului „John Abbott” din “Tânăr și neliniștit”

.

Actorul Jerry Douglas, cunoscut mai ales din serialul “Tânăr și neliniștit” (“The Young and The Restless”) pentru interpretarea personajului John Abbott (patriarhul familiei Abbott și președintele companiei Jabot Cosmetics), s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de Anthony Morina, producătorul executiv al serialului care l-a consacrat pe actor.

„În numele întregii companii “The Young and the Restless”, transmitem cele mai profunde regrete familiei Douglas pentru moartea lui Jerry Douglas. Jerry a venit la Y&R în 1982 cu o serie de idei impresionante. Am fost norocoși să avem  un actor de calibrul său care să se alăture distribuției Y&R și să prezinte publicului emblematica familie Abbott. Contribuția sa la moștenirea Y&R ca Patriarhul familiei Abbott, John Abbott este este apreciată și în zilele noastre. Ne va fi foarte dor de el.” , a transmis Morina, miercuri 10 noiembrie, cu doar două zile înainte ca Douglas să împlinească 89 de ani, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi: A murit William Wintersole, actorul din ”Tânăr și neliniștit”

Jerry Douglas a jucat rolul lui Abbott între anii 1982 – 2006, iar, după ce personajul său a murit, a mai avut câteva apariții în celebrul serial pe post de spirit al lui John Abbott.

Actorul a mai avut diverse apariții în mai multe sitcom-uri celebre, printre care “Cold Case”, “Melrose Place”, “The Christmas Wish”, “Crash” și “Arrested Development”. Jerry Douglas a cochetat și cu muzica, lansând, în 2007, un album de jazz – “The best is yet to come”.

Averea artistică va rămâne soției sale, Kym, fiilor Jod și Hunter, fiicei Avra și celor doi nepoți.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton