Activitatea nouă pe care Șerban Copoț și Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu, au încercat-o alături de copii. Imagini inedite

.

Visele devin realitate în apropierea sărbătorilor, e vremea momentelor magice, iar acestea nu pot fi trăite decât alături de cei dragi. Într-un decor inspirat de producțiile de top, cum ar fi Singur acasă, vedetele au luat parte, zilele trecute, alături de copiii lor, la un Atelier de turtă dulce și au dat astfel startul sezonului festiv.

Șerban Copoț și Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu, s-au declarat încântați de noile activități pe care le-au încercat alături de minunile din viața lor și au demonstrat, încă o dată, cât de bine se descurcă în rolul de părinte.

Șerban Copoț și Silviu Țolu au preparat turtă dulce alături de copii

Îmbinând imaginația cu pasiunea, cei mici și cei mari și-au lăsat imaginația să zburde și au savurat aromele și formele de Crăciun. Amalia Enache, Șerban Copoț, Silviu Țolu, Roxana Blagu, Irina Mohora și Eli Roman, însoțiți de copiii lor au preparat și au decorat, ca niște adevărați artizani, turta dulce.

Totodată, cei prezenți la eveniment au putut descoperi o parte din poveștile filmelor de pe Disney+, care au prins viață prin decorurile inspirate de producțiile speciale de Crăciun: Singur Acasă, Regatul de Gheață sau Gardienii Galaxiei Special de Sărbători.

Citeşte și: Stefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva și-au prezentat fiul la concertul de Crăciun: „El e Alexandru, un prieten de-al nostru” / Video

Citeşte și: Hilary Duff, însărcinată din nou! Primele imagini cu burtica: „Cam atât cu nopțile liniștite”

Citeşte și: Experiența inedită prin care trece Daniel Pavel de sărbători. Prezentatorul Survivor All Stars: „Mă purific. Fac asta de 24 de ani” / Exclusiv

Citeşte și: Romanița Iovan, răsfățată de mama iubitului de sărbători: „Mi-am propus la anul să fac două lucruri importante” / Exclusiv

Silviu Țolu a făcut turtă duce cu fiul lui

Silviu Țolu a venit la eveniment fără iubita lui, Lili Sandu, dar cu fiul lor, Thomas Jay Cristian. Micuțul a fost acaparat imediat de noua îndeletnicire și a trecut imediat la treabă.

„Încercăm să ne împărțim în mod egal. Aș spune, totuși, că Lili este mai puțin mai strictă

Pe 10 august, Thomas Jay a împlinit 3 ani, iar părinții săi i-au organizat două petreceri. E fericirea lor, iar cei doi încearcă să îi fie întotdeauna aproape și să îl îmbie cu noi activități.  „Încercăm să ne împărțim în mod egal. Aș spune, totuși, că Lili este mai puțin mai strictă. Dar încercăm cumva să inversăm rolurile din când în când. Ca să existe părintele rău și părintele bun în ochii copilului. Acum balanța cred că se înclină puțin în favoarea lui Lili”, mărturisea Silviu Țolu, conform Fanatik.

Șerban Copoț: „Cea mică nu poate lipsi de la nici o joacă sau discuție. Este moț peste tot, este noua şefă a casei”

Șerban Copoț încearcă să petreacă mai mult timp alături de familie de când a renunțat să mai prezinte iUmor, așa că nu putea rata ocazia de a realiza ceva special alături de ei. Prezentatorul și soția lui, Roxana, au împreună trei copii, pe Tudor, Alex și Luna, dar au venit la această întâlnire cu neprevăzutul alături de doi dintre ei. Cei patru au devenit astfel și protagoniștii unei ședințe foto de vis.

„Cea mică nu poate lipsi de la nici o joacă sau discuție. Este moț peste tot şi binențeles că este noua şefă a casei. Avem noroc că s-a inventat somnul, pentru că altfel… eram pe terapie”, mărturisea artistul, de curând, pe o rețea de socializare.

Evenimentul face parte din campania de sărbători Vizionări fericite al celor de la Disney+ și dă startul zilelor petrecute în compania celor dragi.

Printre cei care au îmbinat pasiunea pentru filme, dar și-au și pus în practică și abilitățile creative s-au mai aflat Emil Rengle, Dana Săvuică, Andra Gogan, Ruxandra Luca, dar și mulți alții.

Foto: Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton