Accidentul care i-a schimbat cursul vieții soției lui Alexandru Arșinel. Marilena Arșinel a murit la 83 de ani

.

Marilena Arșinel, soția regretatului actor Alexandra Arșinel, a murit pe data de 9 iunie 2023, la vârsta de 83 de ani. Aceasta s-a stins la 9 luni după decesul actorului.

Alexandru și Marilena au fost căsătoriți timp de 54 de ani și au fost despărțiți doar de moarte. Au avut o viață frumoasă și s-au iubit peste măsură, chiar și după accidentul suferit de soția actorului, care le-a schimbat complet cursul vieții.

Accidentul care i-a dat viața peste cap Marilenei Arșinel

Erau căsătoriți de 48 de ani în momentul în care viețile li s-au schimbat complet lui Alexandru și Marilena Arșinel.

În anul 2016, Marilena Arșinel a suferit un accident în urma căruia a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile. Femeia a mers la serbarea nepoțelului ei, la grădiniță. În timp ce cobora scările, i s-a agățat tocul, iar ea a căzut și s-a lovit grav la cap.

„Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap. A fost la serbarea lui Rareș, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul”, a povestit în urmă cu mai mulți ani Alexandru Arșinel.

După accidentul soției sale, actorul i s-a dedicat complet și după fiecare spectacol fugea acasă pentru a-i fi alături.

Citește și: Cine este Marilena, soția regretatului Alexandru Arșinel. Femeia a fost alături de actor 56 de ani

Citește și: Ce avere a lăsat în urmă regretatul Alexandru Arșinel

Citește și: Ce s-a întâmplat cu soția lui Alexandru Arșinel după moartea actorului. Fiul lor a făcut anunțul: „Mama nu-i prea bine”

Citește și: Reacțiile vedetelor după moartea lui Alexandru Arșinel. „Drum lin printre stele, nea Sandu”

Marilena Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

După decesul lui Alexandru Arșinel, starea de sănătate a Marilenei s-a înrăutățit. La sfârșitul lunii ianuarie, femeia a ajuns la spital, unde a fost diagnosticată cu pneumonie.

În urmă cu câteva săptămâni, Cristian Arșinel, unul dintre cei doi băieți ai cuplului Arșinel, a anunțat că mama sa se află internată într-un azil, unde primește cele mai bune îngrijiri.

Asta până vineri, 9 iunie, când femeia a încetat din viață.

„Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranța mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe Facebook.

Marilena Arșinel a fost înmormântată duminică, 11 iunie, lângă cel care i-a fost alături o viață întreagă, soțul ei, regretatul actor Alexandru Arșinel.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexandru și Marilena Arșinel

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton