Accesoriul ieftin, dar spectaculos, purtat de Ilinca Obădescu la nunta cu Mihai Gruia. „Cea mai emoționantă zi”

.

Mihai Gruia și Ilinca Obădescu s-au căsătorit civil pe 21 iulie 2023 și religios pe 22. Cuplul s-a logodit la finalul anului 2022, nunta lor având loc după aproximativ un an de relație. Pentru cele două cununii, jurnalista a ales două rochii de mireasă cu dantelă, una lungă și una scurtă, două buchete de flori albe și un accesoriu deosebit, o geantă-bijuterie, în valoare de doar câteva sute de lei.

Fostul membru al trupei Akcent și prezentatoarea știrilor Kanal D s-au cunoscut anul trecut, printr-un prieten comun. Solistul a mai fost căsătorit în trecut, timp de 10 ani, cu Laura Gruia, alături de care are două fiice, una biologică și una adoptată, Natalia și, respectiv, Ana. Laura și Mihai Gruia au format un cuplu timp de 14 ani.

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia, ex- Akcent, s-au căsătorit

Mihai Gruia și Ilinca Obădescu au publicat mai multe fotografii de la cele două cununii, civilă și religioasă. În dreptul mai multor imagini de la ceremonia religioasă, Ilinca Obădescu a scris: „Cea mai emoționantă zi din viața mea. Mulțumesc, om bun, că ai apărut în viața mea!”.

Citește și: Ilinca Obădescu o ia pe urmele Andreei Marin: „Vreau să mă bucur de experiență, să văd ce demoni ies din mine”. Exclusiv

Pentru cununia civilă, Ilinca Obădescu a ales un buchet de trandafiri albi, simbol al purității și sincerității. Trandafirii albi transmit sentimente și vibrații pozitive, pace și liniște. Buchetul de la cununia religioasă a fost din bujori albi, simbol al prosperității și sănătății.

Dan Bittman și Holograf, show la nunta Ilincăi Obădescu

Citește și: Pe ce cheltuie Ilinca Obădescu cei mai mulți bani: „Nu am foarte multe bijuterii” / Video exclusiv

Ilinca și-a accesorizat cele două rochii cu o geantă-bijuterie, confecționată din perle transparente. Genți similare de la același brand au prețuri între 280 și 500 de lei. „Mulțumesc pentru cea mai frumoasă geantă de mireasă”, a scris Ilinca Obădescu pe Instagram. Atmosfera petrecerii a fost întreținută de Dan Bittman, iar printre invitați s-a numărat și jurnalista Denise Rifai, colega Ilincăi de la Kanal D.

Unde vor merge Ilinca Obădescu și Mihai Gruia în luna de miere

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia vor merge în luna de miere în Statele Unite ale Americii. Nu imediat însă. După weekendul în care s-a căsătorit, Ilinca Obădescu a revenit la pupitrul știrilor.

Citește și: Drama neștiută a prezentatoarei Kanal D, Ilinca Obădescu: „Mami a adormit și am stat până la ultimul puls lângă ea” / Exclusiv

„Deja trăiesc o viață în doi, nu cred că acel act va schimba ceva între noi. (…) Va urma! Va urma la un moment dat. (…) Încă n-am nimic de spus (n.red.: despre copii), atunci când o să am ceva de spus, o să zic, dar nu, încă nu! Așa, hai să le facem pas cu pas, e nunta acum, luna de miere. (…) În America o să plecăm. (…) Nu chiar o lună, dar va fi o perioadă frumoasă, de-abia aștept! Vacanța de vară se va transforma în luna de miere”, a declarat Ilinca Obădescu în exclusivitate, la FRESH by UNICA.

Citește și: Prezentatoarea Ilinca Obădescu a dezvăluit rutina ei de skincare și machiaj: „Secretul fotografiilor reușite pe rețelele de socializare este să nu vrei să pari altcineva”

„Cred că iubirea în viața mea n-ar fi apărut dacă n-aș fi ajuns eu la un echilibru. (…) Echilibrul e un lucru pe care îl găsești și muncești încontinuu la el. Forma lui perfectă cred că e așa, o utopie, nu ajungem niciodată la echilibrul acela pe care poți să-l menții o viață. Trebuie încontinuu să lucrezi. Am încercat să mă cunosc mai mult, să mă descopăr, să descopăr ce e în sufletul meu. Strălucirea a venit înainte să vină iubirea. După aceea, strălucirea este menținută și prin iubire”, a mai declarat Ilinca Obădescu, la FRESH by UNICA.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton